Ξύλο ξανά στην Τουρκία, σοβαρά επεισόδια και πέντε κόκκινες κάρτες σε ματς Β κατηγορίας

Eπεισόδια Τουρκία

i

© PrtScr

Ξύλο ξανά στην Τουρκία, σοβαρά επεισόδια και πέντε κόκκινες κάρτες σε ματς Β κατηγορίας

Γιάννης Λιβανός • 18:13 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 20.12.2023

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπούρσασπορ - Ντιγιάρμπεκιρσπορ της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας στιγματίστηκε από στιγμές «κάτς» καθώς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και ακολούθησαν πέντε κόκκινες κάρτες

Παρατεταμένη κρίση φαίνεται πως διέρχεται το Τουρκικό ποδόσφαιρο. Έπειτα από τη τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκουτσού σε διαιτητή και την... έφοδο του ισχυρού άνδρα της Ιστανμπούλσπορ στον αγωνιστικό χώρο σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν σε ματς ποδοσφαίρου της δεύτερης κατηγορίας της γειτονικής χώρας και πιο συγκεκριμένα στο Μπούρσασπορ - Ντιγιάρμπεκισπορ.

Παίκτες και μέλη των προπονητικών τιμ των δύο ομάδων πιάστηκαν στα  χέρια και δημιούργησαν ένα σκηνικό που περισσότερο θύμιζε με αγώνα «κατς», με τις μπουνιές και τις κλωτσιές να διαδέχονται η μία την άλλη. Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Όλα ξεκίνησαν από το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων (εν τέλει επικράτησαν 2-0), το οποίο πανηγύρισαν - με χειρονομίες σύμφωνα με το τουρκικό CNN - μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων, γεγονός που εξαγρίωσε τόσο τους τελευταίους, όσο και τους ποδοσφαιριστές της Μπούρσασπορ.

Ποιος είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ που δέχθηκε γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού (vids)
REST OF THE WORLD

08:59 - 12.12.2023

Ποιος είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ που δέχθηκε γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού (vids)

Ποιος είναι ο 35χρονος διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην διαιτητική του καριέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, που θύμιζαν αγώνα πάλης, με παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και να βιαιοπραγούν ο ένας έναντι του άλλου. Ανάμεσα στους παίκτες που «έπαιζαν» ξύλο βρισκόταν και ο διαιτητής της εν λόγω αναμέτρησης. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και η κατάσταση καταλάγιασε, ο διαιτητής υπέδειξε πέντε κόκκινες κάρτες!