Ποιος είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ που δέχθηκε γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού (vids)

Ποιος είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ που δέχθηκε γροθιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού (vids)

Κώστας Τόπας 08:59 - 12.12.2023

Ποιος είναι ο 35χρονος διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην διαιτητική του καριέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, μετά την επίθεση που δέχθηκε διαιτητής από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ. Αρχικά, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ' αόριστον!

Επιπλέον, ο Κοτσά, ο οποίος ανήκει στο κόμμα του Ερντογάν και είναι πρώην βουλευτής του κόμματος «Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη» θα απομακρυνθεί από το κόμμα «Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» του πρωθυπουργού Τουρκίας. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία. «Τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε.

Διηύθυνε αγώνα Champions League πριν από έναν μήνα

Μετά την επίθεση, ο 37χρονος Μέλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγινε τομογραφία. Ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος διαιτητής, ο οποίος είχε ρωγμή στο ζυγωματικό του, δεν ήταν σε κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά θα κρατηθεί υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο μέχρι το πρωί της Τρίτης (12/12). Ο ίδιος σύμφωνα, με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα ήταν απογοητευμένος με τα όσα συνέβησαν. Τόσο πολύ που ο νεαρός ρέφερι, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα στο Champions League μόλις πριν από έναν μήνα και ο οποίος ήταν συχνά διαιτητής από την TFF σε αγώνες υψηλού επιπέδου, ειδικά ντέρμπι, αποφάσισε να τερματίσει τη λαμπρή διαιτητική του καριέρα.

Έγινε πατέρας πριν από 15 μέρες

Αποδείχθηκε ότι ο Μέλερ βίωσε επίσης το πιο μοναδικό συναίσθημα στον κόσμο πριν από 15 μέρες και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

 Συνοψίζοντας, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ο οποίος είναι από τους πιο ταλαντούχους διαιτητές του τουρκικού ποδοσφαίρου μέχρι σήμερα, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά η UEFA σε τεράστιες διοργανώσεις, που βίωσε το αίσθημα της πατρότητας πριν από 15 μέρες και είναι ίσως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, μετατράπηκε σε κάποιον που δέχτηκε επίθεση από πρόεδρο ομάδας και που σκεφτόταν μόνο την οικογένειά του με μεγάλη αγωνία εκείνες τις στιγμές.