Ερντογάν μετά την επίθεση στον διαιτητή: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη βία στον τουρκικό αθλητισμό»

Ερντογάν

i

©Intime

Ερντογάν μετά την επίθεση στον διαιτητή: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη βία στον τουρκικό αθλητισμό»

Κώστας Τόπας 08:37 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 12.12.2023

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής από τον πρόεδρο της της Ανκαραγκιουτσού.

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά με τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ ξέφυγε. Οταν ο διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ σφύριξε τη λήξη περίμενε στο κέντρο ως συνήθως. Αρχικά δέχθηκε συγχαρητήρια από έναν παράγοντα, αλλά από πίσω έτρεξε έξαλλος ο πρόεδρος των γηπεδούχων. Μόλις πλησίασε τον Μέλερ στο κέντρο του γηπέδου του έριξε μπουνιά στο αριστερό μάτι, το οποίο πρήστηκε.

Επειτα από αυτό το δυσάρεστο συμβάν, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ' αόριστον! Από την πλευρά του, ο ρέφερι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία. «Τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε.

Από την άλλη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε στην άσχημη επίθεση κατά του διαιτητή Χαλίλ Ουμουτ Μελέρ σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο «Χ». Δηλώνοντας ότι καταδίκασε την επίθεση στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ , ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη βία στον τουρκικό αθλητισμό. Αθλητισμός σημαίνει ειρήνη και αδελφοσύνη. Ο αθλητισμός είναι ασυμβίβαστος με τη βία».