«Στο στόχαστρο της Σάμσουνσπορ ο Γούτας»

Δημήτρης Γούτας

i

©intime

«Στο στόχαστρο της Σάμσουνσπορ ο Γούτας»

Sportal newsroom 20:51 - 12.06.2023

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η Σάμσουνσπορ έχει στη λίστα της για την άμυνα τον Δημήτρη Γούτα.

Ο Δημήτρης Γούτας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ στα τέλη του Ιουνίου, γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Ακόμα λοιπόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο 29χρονος θα μείνει ή όχι στην ομάδα και για τον λόγο αυτό, αρκετοί είναι οι υποψήφιοι που καραδοκούν την υπογραφή του. 

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα ένας εκ των ομάδων που θέλουν να αποκτήσουν τον Έλληνα αμυντικό είναι η Σάμσουνσπορ. Η οποία μόλις ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας. 

Για τον λόγο αυτό θέλει να ενισχυθεί για να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή της. Ο 29χρονος βρίσκεται στη Σίβασπορ από το καλοκαίρι του 2021 και στις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της, μέτρησε 84 παιχνίδια, πέντε γκολ και τρεις ασίστ. 

Ο Έλληνας στόπερ έχει φορέσει της Ξάνθης, του Ολυμπιακού χωρίς όμως να αγωνιστεί, της Κορτράικ, της Σεντ Τρούιντεν, της Λεχ Πόζναν και του Ατρομήτου. Ενώ έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος. 

Την ίδια ώρα ένας ακόμα Έλληνας ακούγεται ότι μπορεί να μετακομίσει σε τουρκική ομάδα. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Τσιμίκα και τη Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Fanatik, η τουρκική ομάδα έχει στη λίστα της τον Έλληνας αριστερό μπακ. Ο παίκτης της Λίβερπουλ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.