Καλοκαιρινός Κώστας Τσιμίκας: Απολαμβάνει τις διακοπές του στις Μαλδίβες

Καλοκαιρινός Κώστας Τσιμίκας: Απολαμβάνει τις διακοπές του στις Μαλδίβες

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:07 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 01.06.2023

Τις Μαλδίβες επέλεξε ο Κώστας Τσιμίκας για να περάσει χαλαρές στιγμές μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη Λίβερπουλ και θέλησε να μοιραστεί μερικές στιγμές του από το εξωτικό νησί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δεδομένου ότι η σεζόν έχει ολοκληρώθηκε για πολλές ομάδες, οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο «Greek Scouser» μετά την αυλαία που έπεσε στην Premier League την περασμένη Κυριακή (28/5), όπου η Λίβερπουλ κατέλαβε την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Κώστας Τσιμίκας επέλεξε τις Μαλδίβες για να περάσει τις διακοπές του και το πρωί της Πέμπτης (1/6) καλωσόρισε τον Ιούνιο και το καλοκαίρι με φλοράλ μαγιό και μωβ καπέλο. 

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ έκανε μία ανάρτηση και μερικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλοντας να μοιραστεί αυτές τις στιγμές χαλάρωσης με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

/printscreen
/printscreen