Το Super Lux διαμέρισμα που απέκτησε στις Σέρρες ο Κώστας Τσιμίκας (gallery)

Κώστας Τσιμίκας

i

Κώστας Τσιμίκας/©Photo by Visionhaus//Getty Images/Ideal Images

Το Super Lux διαμέρισμα που απέκτησε στις Σέρρες ο Κώστας Τσιμίκας (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:51 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 05.05.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να αποκτήσει μία ολοκαίνουργια κατοικία στις Σέρρες το προσεχές διάστημα, η οποία ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρική της διάθεση.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Κώστας Τσιμίκας θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο μίνιμαλ διαμέρισμα στις Σέρρες, τον τόπο καταγωγής του. 

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ θα έχει άμεσα το δικό του ησυχαστήριο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σπίτι με ατμοσφαιρική διάθεση, ιδιαίτερα λειτουργικό, που δημιουργείται βάσει των επιλογών του αριστερού οπισθοφύλακα των «ρεντς». 

Ο «Greek Scouser», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, που επισκέπτεται όταν του το επιτρέπουν οι αθλητικές του υποχρεώσεις και αποφάσισε να αποκτήσει τη δική του κατοικία, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.

O Μάρκο Σίλβα έκανε επαγγελματία τον Τσιμίκα και τώρα τα λένε οι δυο τους στα γήπεδα της Premier League! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:05 - 05.05.2023

O Μάρκο Σίλβα έκανε επαγγελματία τον Τσιμίκα και τώρα τα λένε οι δυο τους στα γήπεδα της Premier League! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Φούλαμ, έσπευσε να χαιρετήσει τον Μάρκο Σίλβα, τον προπονητή που τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την φανέλα του Ολυμπιακού το 2015.

Το Voria.gr εξασφάλισε μερικές φωτογραφίες από το μίνιμαλ διαμέρισμα του Κώστα Τσιμίκα. Η κατοικία του διεθνούς αμυντικού έχει ως βάση της τα σκούρα χρώματα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον φωτισμό της, καθώς εκτός από τα επιδαπέδια και κρεμαστά φωτιστικά υπάρχει έντονη η παρουσία του κρυφού φωτισμού, που δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς. Βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το μάρμαρο, η πέτρα που τοποθετήθηκε σε επιλεγμένα σημεία της κατοικίας, αλλά και το σκούρο ξύλο.

Φως, υλικά, χρώματα, όλα λειτουργούν καθοριστικά ώστε να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, αλλά συνάμα διαχρονικό διαμέρισμα.

Τέλος το διαμέρισμα του «Τσίμι» διαθέτει σαλοκουζίνα, master bedroom που συνοδεύεται από dressing room και δική του τουαλέτα, δεύτερη κρεβατοκάμαρα, η οποία λειτουργεί ως ξενώνας, μία ακόμη τουαλέτα και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Μέσω της παρακάμερας απ’ την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Φούλαμ, ο φακός αποθανάτισε μια υπέροχη στιγμή ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Κώστα Τσιμίκα και τον πρώην προπονητή του, Μάρκο Σίλβα.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί όταν ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν στον Ολυμπιακό την σεζόν 2015-16 κι ο τότε 19χρονος αριστερός μπακ, είχε προωθηθεί απ’ τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Ο Τσιμίκας ο οποίος πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2020 για την Λίβερπουλ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», στις 28 Οκτωβρίου, σε έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Πλατανιά.