Ανατροπή και αλλαγή σχεδίων για τον Τούχελ στη Μπάγερν

Τόμας Τούχελ

i

© PrtScr

Ανατροπή και αλλαγή σχεδίων για τον Τούχελ στη Μπάγερν

Κώστας Τόπας 08:33 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:41 - 29.05.2024

Στη Μπάγερν φαίνεται ότι σκέφτονται να συνεχίσουν τελικά με τον Τόμας Τούχελ και την επόμενη σεζόν.

Ο Τόμας Τούχελ θα μπορούσε να παραμείνει προπονητής της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν.

Αφού ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο προπονητής θα αποχωρήσει από τη θέση του στο τέλος της φετινής σεζόν κατόπιν κοινής συμφωνίας, αρκετά γερμανικά Μέσα όπως το Sky και η Bild αναφέρουν ότι το διοικητικό συμβούλιο, μετά από πολλές συναντήσεις με τον προπονητή, είναι πιο κοντά στη συνέχεια παρά στο τέλος της συνεργασίας τους.

Απίστευτο: Η Μπάγερν θέλει προπονητή που κοστολογείται με 100 εκατ. ευρώ!
BUNDESLIGA

13:49 - 14.05.2024

Απίστευτο: Η Μπάγερν θέλει προπονητή που κοστολογείται με 100 εκατ. ευρώ!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να πείσει την Κρίσταλ Πάλας να παραχωρήσει τον Όλιβερ Γκλάσνερ για να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών. Ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσουν... 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Μπάγερν θα αλλάξει προπονητή την επόμενη σεζόν, έχουν εμφανιστεί αρκετά ονόματα που συνδέονται με τη γερμανική ομάδα. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ ξεκάθαρος υποψήφιος, είτε λόγω των αρνήσεων των προπονητών, είτε επειδή οι υποψήφιοι δεν έπεισαν το διοικητικό συμβούλιο είτε επειδή οι επιλογές ήταν απλώς αδύνατες.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι δηλώσεις του προπονητή και του συλλόγου για τη συνέχειά της συνεργασίας τους είχαν αμβλυνθεί και η επιλογή να εκπληρώσει το συμβόλαιό του ο Τούχελ δεν έκλεινε πλέον.

Ωστόσο, τώρα για να συνεχίσει, ο Τούχελ στα ηνία των Βαυαρών θα μπορούσε να απαιτήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο, δηλαδή να επεκτείνει τη σχέση του πέρα ​​από το καλοκαίρι του 2025, ώστε να μην είναι μια στιγμιαία λύση μέχρι να βρεθεί ένας άλλος προπονητής για να τον αντικαταστήσει.