Προβάδισμα πρόκρισης για την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα!
i

Τράμπζονσπορ - Βασιλεία / Photo by Hasan Tascan/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Προβάδισμα πρόκρισης για την Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα!

Sportal newsroom 21:43 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 16.02.2023

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα επικράτησε 1-0 της Βασιλείας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Conference League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Βήμα πρόκρισης από την Τράμπζονσπορ! Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Βασιλείας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Conference League και ήρθε πιο κοντά στο εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Φυσικά η ατμόσφαιρα στην Τραπεζούντα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν βαριά λόγω του φονικού σεισμού στην Τουρκία, ενώ οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσα από ένα συγκλονιστικό κορεό.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 65ο λεπτό ο Λάρσεν πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με αυτόν και τους συμπαίκτες του να δείχνουν τη σημαία της Τουρκίας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Η Τράμπζον με εξαιρετικούς τους Μπακασέτα και Σιώπη διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και πήρε τη νίκη, που της δίνει σημαντικό προβάδισμα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα διέλυσε με 4-0 την Μπράγκα στην Πορτογαλία, η οποία είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 55', ενώ η Καραμπάγκ επικράτησε 1-0 της Γάνδης. Μπόντο Γκλιμτ και Λεχ Πόζναν ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς: