Σιώπης: «Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους»

Μανώλης Σιώπης

i

Μανώλης Σιώπης / ©intime

Σιώπης: «Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους»

Sportal newsroom 19:02 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 15.02.2023

Ο Έλληνας μέσος, Μανώλης Σιώπης, καλεί τον κόσμο της Τράμπζονσπορ να πάει στο γήπεδο για τον αγώνα με την Βασιλεία, ενώ ανέφερε ότι οι Έλληνες πάντα θα βοηθούν τους Τούρκους.

Η Τουρκία ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον φονικό σεισμό, που άφησε πίσω του πάνω από 30.000 θύματα, τραυματίες και αγνοούμενους. Όπως είναι φυσικό ο αθλητισμός στην γειτονική χώρα έχει επηρεαστεί άμεσα, με τις αθλητικές δραστηριότητες αρχικά να έχουν αναβληθεί, ενώ αρκετές ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η Τράμπζονσπορ παρόλα αυτά θα αγωνιστεί την Πέμπτη (16/2) εντός έδρας απέναντι στην Βασιλεία για το Κόνφερενς Λιγκ. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Έλληνας μέσος της ομάδας, Μανώλης Σιώπης, κάλεσε τον κόσμο της τουρκικής ομάδας να πάει στο γήπεδο, όπως έκανε και ο Μπακασέτας, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε στις περιοχές που έχουν πληγεί από τον σεισμό. Παράλληλα τόνισε πως η Ελλάδα πάντα θα βοηθάει την Τουρκία.

«Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός», ανέφερε σε δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός μέσος, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στη βοήθεια που εστάλη από την Ελλάδα στη γείτονα χώρα.

Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες», ήταν τα λόγια του Σιώπη.