Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοίνωσε βουρκωμένος δωρεά για τα ορφανά παιδιά στην Τουρκία
i

Πόποβιτς / © printscreen

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοίνωσε βουρκωμένος δωρεά για τα ορφανά παιδιά στην Τουρκία

Sportal newsroom 12:59 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 15.02.2023

Με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοινώνοντας δωρεά για τα ορφανά παιδιά στην Τουρκία.

Το άλλο του πρόσωπο έδειξε ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο θρυλικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ένα χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της Τουρκίας, που προσφέρει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε ορφανά παιδιά.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν εμφανώς συγκινημένος σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, όπου αποκαλύπτει την κίνησή του. Κάλεσε, μάλιστα, να συνδράμουν όσοι μπορούν. Σημειώνεται ότι μεγάλος σεισμός 7,8 ρίχτερ συγκλόνισε την Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, αφήνοντας πίσω του πάνω από 32 χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και αγνοούμενους.

«Θέλω να δηλώσω την υποστήριξή μου στους τόσους πολλούς ανθρώπους που υπέφεραν από αυτή την τραγωδία. Τόσα πολλά θύματα, τόσες οικογένειες που αναζητούσαν ειρήνη για πολύ καιρό. Νιώθω ιδιαίτερα λυπημένος γιατί γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή, έχω ζήσει και έχω ταξιδέψει σε πολλές περιοχές. Ξέρω την πίστη των ανθρώπων, τον χαρακτήρα τους. Υπέροχοι άνθρωποι. Θέλω να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σας νιώθουν και εύχονται τα καλύτερα», ανέφερε ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

«Θα ήθελα να ζητήσω σε όσους έχουν τη δυνατότητα να βρουν ένα τρόπο αν βοηθήσουν οικονομικά. Εγώ θα το κάνω μέσω της Darussafaka school, που προσφέρουν εκπαίδευση σε ορφανά παιδιά της περιοχής. Είναι ένας υπέροχος οργανισμός. Σας ζητώ να βοηθήσετε αν μπορείτε», πρόσθεσε ο εμβληματικός προπονητής.