Στον Βόλο με δανεισμό ο Τρουιγιέ
i

© Intime

Στον Βόλο με δανεισμό ο Τρουιγιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:32 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 16.07.2023

Με δανεισμό στον Βόλο θα αγωνιστεί ο Αλεξί Τρουιγιέ από την ερχόμενη σεζόν, με τον Γάλλο να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό το πρωί της Κυριακής.

Νέα πρόκληση στην καριέρα του καλείται να αντιμετωπίσει ο Αλεξί Τρουιγιέ, ο οποίος από τη σεζόν 2023/24 θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Βόλου, με μορφή δανεισμού. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Μαγνησίας και πλέον ο Γάλλος θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Κώστα Μπράτσου.

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Κορωπί ο Τρουιγιέ

Ο νεαρός Μέσος επισκέφθηκε το Κορωπί το πρωί της Κυριακής προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, τους οποίους θα αντιμετωπίζει ως αντιπάλους από τη χρονιά που ακολουθεί. Ο ίδιος ήταν από τους άτυχους παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς, αφού πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι.

Ειδικότερα, ο 22χρονος σόκαρε τους πάντες στο ντεμπούτο του, κόντρα στη Λαμία, αφού το γόνατό του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τρουιγιέ αναγκάστηκε να φύγει με φορείο και μάλιστα ειδοποιήθηκε αμέσως δεύτερο ασθενοφόρο, αφού αυτό που υπήρχε στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα είχε μεταφέρει ήδη τον Ιωαννίδη, που αποχώρησε επίσης με πρόβλημα.

«Σας ευχαριστώ για την εκπληκτική συμπαράσταση. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι και αυτό. Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Ας εστιάσουμε στο πιο σημαντικό: 8/8, τι ομάδα. Τόσο περήφανος για την ομάδα. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται», είχε αναφέρει ο ίδιος στα social media, με αφορμή τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί. Όπως ήταν λογικό, ο ίδιος έχασε όλη τη χρονιά και δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη της.