Ο Τσάμπι Αλόνσο θύμισε Κλοπ στους πανηγυρισμούς του μετά το «διπλό» της Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία (vid)

Ο Τσάμπι Αλόνσο θύμισε Κλοπ στους πανηγυρισμούς του μετά το «διπλό» της Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:13 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 21.01.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο πανηγύρισε με την ψυχή του την νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία με 3-2 και θύμισε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όχι μόνο αρνείται να ηττηθεί και στο 2024 η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά μοιάζει πιο αποφασισμένη από ποτέ να «σηκώσει» τη «σαλατιέρα» στο φινάλε της φετινής Bundesliga.

Η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος έκανε ξανά το θαύμα της στις καθυστερήσεις και πήρε το «τρίποντο» με 3-2 στη Λειψία για τη 18η αγωνιστική της Bundesliga, παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας από την Μπάγερν Μονάχου. 

Οι «ταύροι» προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Σίμονς, στο 47΄ ο Τέλα έφερε το ματς στα ίσια για τις «ασπιρίνες», ο Οπέντα στο 56΄ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 63΄ ο Τα «έγραψε» το 2-2. Κι ενώ όλα έδειχναν... ισοπαλία, στο 90΄+1 ο Χινκάπιε χάρισε το «τρελό... τρίποντο» στο συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο.

Όπως ήταν λογικό ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο «τρελάθηκε» με το γκολ του Χινκάπιε στις καθυστερήσεις και το πανηγύρισε έντονα, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον Γιούργκεν Κλοπ. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: