Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι μήνυσε δύο δημοσιογράφους: «Δεν θα ανεχτώ άλλα ψέματα»

Τσάβι

i

PrtScr

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι μήνυσε δύο δημοσιογράφους: «Δεν θα ανεχτώ άλλα ψέματα»

Κώστας Τόπας 14:43 - 29.03.2024

Σε μήνυση δύο δημοσιογράφων προχώρησε ο Τσάβι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν θα ανεχτεί άλλα ψέματα από τα ισπανικά ΜΜΕ.

O προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι αντέχει εδώ και καιρό στις κριτικές που του ασκούνται από τα ΜΜΕ. Και γι' αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτεί άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός μήνυσε δύο δημοσιογράφους, για ορισμένες πληροφορίες που έδωσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Μάνουελ Γιαμπόιθ, ένας δημοσιογράφος από το «El País», μετά από κάποιες δηλώσεις του προπονητή στις οποίες παραπονέθηκε ότι η Μπαρτσελόνα αποκαλείται «γελωτοποιός της Ευρώπης», είπε στο «El Larguero» ότι ο Τσάβι είχε επικρίνει ορισμένες από τις πληροφορίες του. Ο εν λόγω δημοσιογράφος δίστασε να δώσει το όνομα του προπονητή, αλλά στο τέλος το έκανε: «Ήταν ιδιωτικό, μέσω μηνυμάτων και με αρκετά βρώμικο τρόπο. Κέρδιζε αγώνες και νόμιζε ότι γι’ αυτό είχε γίνει άθικτος».

Ο Τσάβι μήνυσε επίσης τον Χαβιέρ Μιγκέλ, συνεργάτη διαφόρων Μέσων ενημέρωσης, για πληροφορίες στις οποίες ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» διέπραξε έγκλημα αναγκάζοντας μέλη του επιτελείου του να βάλουν τα κινητά τους στο τραπέζι για να δουν ποιος διέρρεε ειδήσεις στον Τύπο. Ειδήσεις που είναι απολύτως ψευδείς σύμφωνα με τον τεχνικό και για τις οποίες έχει μηνύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο που έχει πλέον προθεσμία για να διορθώσει αυτές τις πληροφορίες.

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του
REST OF THE WORLD

10:44 - 29.03.2024

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του

Ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή αφού πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ελευθερία του, διοργανώνοντας ένα πάρτη σε έπαυλη.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι το έκανα. Κι αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Καταλαβαίνω την κριτική, αλλά δεν ανέχομαι να λένε ψέματα ή να επινοούν πράγματα. Μετά από μερικά πολύ μεγάλα ψέματα, ήρθε η ώρα να πούμε τέλος», ανέφερε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας (30/03, 21:00).