Εξαλλος ο Τσάβι μετά την ήττα από τη Χιρόνα: «Οι παίκτες έδειξαν ανωριμότητα»

Εξαλλος ο Τσάβι μετά την ήττα από τη Χιρόνα: «Οι παίκτες έδειξαν ανωριμότητα»

Κώστας Τόπας 10:11 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 18.05.2024

Ο Τσάβι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με τη Χιρόνα, από την οποία οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 4-2.

Αφεντικό της Καταλονίας είναι η Χιρόνα! Μετά την τεσσάρα στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Μίτσελ έριξε ξανά τέσσερα στην Μπαρτσελόνα (4-2), με τον Πόρτου να έρχεται από τον πάγκο και να «υπογράφει» την τεράστια νίκη των γηπεδούχων, σκοράροντας δις και μοιράζοντας μία ασίστ.

Εμφανώς έξαλλος, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ντέρμπι, ο οποίος βέβαια δεν έλειψε να συγχαρεί τόσο τον αντίπαλο, όσο και την πρωταθλήτρια, πλέον, Ρεάλ Μαδρίτης.

Έριξε (ξανά) τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα η Χιρόνα και χάρισε... μία ώρα αρχύτερα το πρωτάθλημα στη Ρεάλ!
LA LIGA

21:31 - 04.05.2024

Έριξε (ξανά) τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα η Χιρόνα και χάρισε... μία ώρα αρχύτερα το πρωτάθλημα στη Ρεάλ!

Η καταιγιστική Χιρόνα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πόρτου, που ήρθε από τον πάγκο, «πάτησε» την Μπαρτσελόνα με 4-2 στο «Μοντιλίβι» και... κλείδωσε το εισιτήριο για το Champions League. Πρωταθλήτρια Ισπανίας -και μαθηματικά πλέον η Ρεάλ- μετά από αυτή τη νίκη της ομάδας του Μίτσελ.

«Είμαι πολύ θυμωμένος, τελικά, εκτός από προπονητής, είμαι και Culé (το όνομα που δίνουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στον εαυτό τους, μτφ.) και δίνουμε αγώνες εκτός έδρας. Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, απόψε, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και δεν ξέρω πώς μπορεί να συμβεί, ίσως είναι λόγω της ανωριμότητας κάποιων παικτών. Πρέπει να κάνουμε το 1-3 εδώ, δεν θα το κάνουμε αυτό και μετά τους κάνουμε δώρο και τρία γκολ», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι.

«Το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Προετοιμάζουμε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά μετά κάνουμε κραυγαλέα γκάφες που έχουν χαρακτηρίσει τη σεζόν μας. Παίξαμε πολύ καλά για μια ώρα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Τα τελευταία είκοσι λεπτά δεν ήταν στα μέτρα μας», είπε ο Καταλανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα», ο οποίος στη συνέχεια μοίρασε συγχαρητήρια.

«Έπαιξαν μια ιστορική σεζόν, με καλό ποδόσφαιρο», επαίνεσε ο Τσάβι την ομάδα που ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία και έτσι εξασφάλισε το Champions League. Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε επίσης έπαινο, καθώς ο τεχνικός των Καταλανών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι «άξιοι πρωταθλητές».

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:36 - 26.04.2024

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν. Οι όροι στους οποίους συμφώνησε και θα συνεχίσει να ηγείται των Καταλανών.

Την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον τίτλο στην Καταλονία, αλλά στον προπονητή δεν άρεσε καμία πρόταση ότι τώρα θα επανεξετάσει την απόφασή του να παραμείνει.