Τσέλσι: Ενδιαφέρον για Μάρκους Τουράμ
i

Τουράμ / screenshot via Twitter

Τσέλσι: Ενδιαφέρον για Μάρκους Τουράμ

Sportal newsroom 16:04 - 08.01.2023

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Τσέλσι είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Μάρκους Τουράμ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Τσέλσι έχει μπει στο κυνήγι για τον επιθετικό της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι «μπλε» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη πλευρά του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και όσο δεν ανανεώνει με τη Γκλάντμπαχ, τόσο μαζεύονται και οι ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές είναι η Μίλαν, η οποία λέγεται ότι έχει κάνει πρόταση στη γερμανική ομάδα. 

Βρίσκεται στα «πουλάρια» από το 2020 και αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Τη φετινή χρονιά ο 25χρονος έχει 17 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, έχει πετύχει 13 γκολ, δέκα εκ  των οποίων είναι στη Μπουντεσλίγκα. 

Ήταν στην αποστολή της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την οποία είχε αρκετά καλή παρουσία. Σε πέντε συμμετοχές είχε δύο ασίστ, ενώ στο τελικό με την Αργεντινή ήταν αρκετά επιδραστικός, βοηθώντας τους «τρικολόρ» να κάνουν την ανατροπή και να πάνε τον αγώνα στη παράταση και τα πέναλτι.