Τα δίνει όλα η Τσέλσι για τον Έντσο Φερνάντες, κατέβαλε πρόταση ύψους 130 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα (vid)
i

Λιονέλ Μέσι - Έντσο Φερνάντες/©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Τα δίνει όλα η Τσέλσι για τον Έντσο Φερνάντες, κατέβαλε πρόταση ύψους 130 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα (vid)

Κώστας Τόπας 11:00 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 28.12.2022

Αποφασισμένη να τα δώσει όλα για όλα είναι η Τσέλσι, προκειμένου να πείσει την Μπενφίκα να παραχωρήσει τον Ένσο Φερνάντες.

Το... άστρο του Έντσο Φερνάντες έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον 21χρονο μέσο να κατακτά τον τίτλο με την «Αλμπισελέστε» και να παίρνει το βραβείου του καλύτερου νέου παίκτη της διοργάνωσης. Αναμενόμενο, λοιπόν, ήταν να στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Μπορεί η Λίβερπουλ να ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μάνατζερ το Έντσο Φερνάντες, ωστόσο όπως φαίνεται η Τσέλσι μπαίνει... σφήνα στην υπόθεση για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα, με το πρωτοσέλιδο της Record, οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει στην Μπενφίκα πρόταση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Βέβαια, το ποσό αυτό δεν θα πάει ολόκληρο στα ταμεία των «αετών», καθώς η Ρίβερ θα καρπωθεί το 25% των οικονομικών ανταλλαγμάτων από τη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο Ρουί Κόστα, πρόεδρος της Μπενφίκα, απέρριψε πριν από μερικές ημέρες, πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού μέσου.

Το πρωτοσέλιδο της Record για τον Ένσο Φερνάντες