Προσοχή-σκληρό βίντεο: Οπαδός της Λιντς έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Στάμφορντ Μπριτζ», σοκαρισμένοι οι security έπιαναν το κεφάλι τους

Προσοχή-σκληρό βίντεο: Οπαδός της Λιντς έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Στάμφορντ Μπριτζ», σοκαρισμένοι οι security έπιαναν το κεφάλι τους

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:38 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 29.02.2024

Ένας οπαδός της Λιντς έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Στάμφορντ Μπριτζ», κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του πρώτου γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τσέλσι η ομάδα της Championship.

Αγχώθηκε πολύ, βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό, όμως χάρη στο buzzer - beater του Κόνορ Γκάλαχερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι επικράτησε με 3-2 της Λιντς και προκρίθηκε στους «8» του FA Cup. Αντίπαλος της εκεί, η Λέστερ του Έντσο Μαρέσκα, που πέρασε την Τρίτη (27/2) από την έδρα της Μπόρνμουθ.

Το γκολ του Ματέο Τζόζεφ (8') προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς της Λιντς που έδωσαν το «παρών» στον αγώνα, με χιλιάδες από αυτούς να βρίσκονται στην κορυφή της εξέδρας του «Shed End».

Αλλά ένας οπαδός κατέληξε να πέσει από την κορυφή της εξέδρας, που περιείχε επίσης χιλιάδες φίλους της Λιντς. Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο φίλαθλο σε κοντινό νοσοκομείο αφού τον έβγαλε από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το παιχνίδι δεν διακόπηκε, αλλά εικόνες και βίντεο έδειξαν περίπου το ιατρικό προσωπικό, αεροσυνοδούς και αστυνομία να περιβάλλουν το περιστατικό. Οι οπαδοί φάνηκαν να παρακολουθούν με ανησυχία, πριν πολλοί χειροκροτήσουν καθώς το άτομο βγήκε από το γήπεδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: