Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Χάαλαντ - Κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©printscreen

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Χάαλαντ - Κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:58 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 29.02.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε πρωτοσέλιδο στην Νορβηγία, καθώς όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Dagens Naeringsliv», ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αγόρασε μία Mercedes, που κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ήταν να μην πάρει... μπροστά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, «απογειώνοντας» με την απόδοσή του και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον διεθνή Νορβηγό σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ, οι «πολίτες» συνέτριψαν τη Λούτον με 6-2 στο «Κenilworth Road» και προκρίθηκαν με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, δείχνοντας πως δεν έχουν καμία διάθεση να παραδώσουν τα «σκήπτρα» τους (και) σ' αυτή τη διοργάνωση.

Ωστόσο ο Χάαλαντ έγινε πρωτοσέλιδο στην Νορβηγία για έναν εξωαγωνιστικό λόγο. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Σίτι όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα της χώρας «Dagens Naeringsliv», αγόρασε μία Mercedes, η οποία κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μια ειδικά διαμορφωμένη AMG One που κατασκευάζεται κατά παραγγελία και με προδιαγραφές μηχανών της Formula 1. Αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα τα 352 χλμ/ω.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάαλαντ ήδη διαθέτει μια ακόμα Mercedes AMG, μια Rolls Royce Cullinan SUV, ένα Audi RS6 και ένα Range Rover των οποίων η συνολική αξία υπολογίζεται στα 700.000 ευρώ.