Τσέλσι: Νέα πρόταση στη Λυών για τον Γκουστό
i

Μαλό Γκουστό / ©print screen

Τσέλσι: Νέα πρόταση στη Λυών για τον Γκουστό

Sportal newsroom 13:42 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 26.01.2023

Η Τσέλσι είδε τη πρώτη πρότασής της να απορρίπτεται από τη Λυών και είναι έτοιμη να κάνει ακόμα μία στη γαλλική ομάδα.

Δεν πρόκειται να το... βάλει κάτω η Τσέλσι όσον αφορά την απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ της Λυών, Μαλό Γκουστό. Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίχτη, καθώς τα έχει βρει σε όλα για τους προσωπικούς όρους και πλέον η μετακίνησή του είναι στο χέρι της Λυών.

Οι «μπλε» έχουν κάνει ήδη μία προφορική πρόταση στη γαλλική ομάδα, η οποία απορρίφθηκε. Στόχος της Λυών είναι να τον κρατήσουν, αλλά ο παίχτης πιέζει για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ετοιμάζει και δεύτερη προσφορά, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη γαλλική ομάδα και να πουν το «ναι» για τη μεταγραφή του Γκουστό. Λέγεται μάλιστα ότι η Λυών έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του 19χρονου Γάλλου, με τον Ταρίκ Λαμπτέι της Μπράιτον να είναι το επικρατέστερο όνομα. 

Ο νεαρός δεξιός μπακ είναι ένας επιθετικογενής μπακ, στα πρότυπα του Ρις Τζέιμς, ο οποίος φημίζεται για την αθλητικότητά του και τη ταχύτητά του. Με τη φανέλα της Λυών έχει 54 συμμετοχές με έξι ασίστ και κανένα γκολ.