Τσέλσι: Στο κόλπο για Ματέους Νούνιες
i

Ο Ματέους Νούνες/printscreen

Τσέλσι: Στο κόλπο για Ματέους Νούνιες

Sportal newsroom 11:49 - 26.01.2023

Μετά τη Λίβερπουλ και η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο της Γουλβς, Ματέους Νούνιες.

Η Τσέλσι έχει κάνει ήδη αρκετές προσθήκες στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ήδη ετοιμάζεται για τις προσθήκες του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τη Telegraph ένα όνομα που ακούγεται είναι του Ματέους Νούνιες. Ο Γκρέιαμ Πότερ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ενγκολό Καντέ, που όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την λονδρέζικη ομάδα του καλοκαίρι. 

Οι «μπλε» θέλουν να κάνουν πρόταση για το καλοκαίρι, η οποία θα φτάνει τα 44 εκατομμύρια λίρες. Εκτός από τον Πορτογάλο ο Γκρέιαμ Πότερ κοιτάει και τον Μόιζες Καϊσέδο, τον Ντέκλαν Ράις, αλλά και τον Αμαντού Ονάνα.

Παρόλα αυτά η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που θέλει να αποκτήσει τον Νούνιες. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ συνδέθηκε ξανά με τον 24χρονο μέσο, μετά το καλοκαίρι, όπου είχε φτάσει κοντά στην μετακίνησή του στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Οι «κόκκινοι» επίσης θέλουν να ανανεώσουν το κέντρο τους και το όνομα του Πορτογάλου είναι αρκετά ελκυστικό. Προφανώς ο πρώτος στόχος είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά ο Νούνιες, ο Καϊσέδο και ο Μέισον Μάουντ υπάρχουν στη λίστα του Κλοπ.

Ο 24χρονος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τη καλύτερή του χρονιά στην ομάδα του Γούλβερχαμπτον. Σε είκοσι συμμετοχές έχει μόλις μία ασίστ, παρόλα αυτά έχει γίνει πόλος έλξης των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.