Ο Ποτσετίνο είπε το «ναι» κι αναλαμβάνει για τρία χρόνια την Τσέλσι

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

©Intime

Ο Ποτσετίνο είπε το «ναι» κι αναλαμβάνει για τρία χρόνια την Τσέλσι

Κώστας Τόπας 14:56 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 28.05.2023

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Τσέλσι κι αναμένεται άμεσα στο Λονδίνο για να πιάσει δουλειά στους «μπλε».

Μετά την απόλυση του Γκρέιχαμ Πότερ, η Τσέλσι βρήκε στο πρόσωπο του Φρανκ Λάμπαρντ, τον αντικαταστάση του άλλοτε τεχνικού της Μπράιτον. Μόνο που ο «θρύλος» των Λονδρέζων δεν θα παραμείνει για πολύ όπως φαίνεται στην τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε έως το τέλος της σεζόν και μιας κι αυτή ολοκληρώνεται, η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν σε συζητήσεις για μεγάλο διάστημα με τους «μπλε», χωρίς ωστόσο να τους έχει δώσει μια οριστική απάντηση.

Τελικά αυτή ήρθε την Κυριακή (28/05) με την Τσέλσι και τον Ποτσετίνο να δίνουν τα χέρια και τον πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Μέσα, ο 51χρονος προπονητής αναμένεται άμεσα στο Λονδίνο για υπογραφές αλλά και να πιάσει δουλειά από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ποτσετίνο θα είναι ο δεύτερος προπονητής που προσλαμβάνεται από τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι και μετά από μια αποτυχημένη θητεία οκτώ μηνών από τον Γκρέιχαμ Πότερ.