Διάσημος tik toker «διέλυσε» τον Μούντρικ για την αδιανόητη ασέβεια του σε ηλικιωμένο

Joey Swoll & Μιχαίλο Μούντρικ

i

©Chelseafc.com

Διάσημος tik toker «διέλυσε» τον Μούντρικ για την αδιανόητη ασέβεια του σε ηλικιωμένο

Sportal newsroom 09:28 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 25.05.2023

Ο Μιχάιλο Μούντρικ για ακόμα μια φορά τράβηξε τα βλέμματα για αρνητικό λόγο, αφού μέσω ενός βίντεο κορόιδεψε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που έκανε γυμναστική.

Ο Μιχάιλο Μούντρικ από τον Ιανουάριο του 2023 βρίσκεται στην Τσέλσι, όντας ένα μεγάλο και υποσχόμενο ταλέντο. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα. 

Αντίθετα για τα 100 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψε η ομάδα του Λονδίνου, ο Ουκρανός έχει απογοητεύσει. Συγκεκριμένα σε 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, ενώ έχει μοιράσει μόλις δύο ασίστ. 

Ωστόσο ο 22χρονος έχει τραβήξει τα βλέμματα, όχι όμως για θετικό λόγο. Ο Ουκρανός πιο αναλυτικά βρισκόταν στο γυμναστήριο και κάποια στιγμή αντίκρισε έναν ηλικιωμένο άνδρα, που ήταν σε ένα κωπηλατικό μηχάνημα. Στο πάνω μέρος της βερμούδας υπήρχαν πίξελ, κάτι που σημαίνει πως είχε κατέβει την ώρα που γυμναζόταν. 

Η κίνησή του αυτή έχει φέρει κύμα αντιδράσεων, ενώ ένας γνωστός TikToker, ο Joey Swoll, με ένα δικό του βίντεο τα... έχωσε άσχημα στον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι. 

«Βλέπεις λοιπόν αυτόν τον άντρα στο γυμναστήριο, να εργάζεται σκληρά, να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του, με έναν προπονητή, βρίσκεται σε μία άβολη κατάσταση, εκτεθειμένος και παίρνεις την απόφαση να τραβήξεις βίντεο με σκοπό να τον κοροϊδέψεις δημοσιεύοντάς το τα μέσα κοινωνικής;

Είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, παίζεις για την Τσέλσι στην Premier League! Αυτός είναι ο τρόπος που εκπροσωπείς τον εαυτό σου και την ομάδα σου; Θα έπρεπε να ασχολείσαι με τη δική σου δουλειά ή να πεις στον προπονητή του να τον βοηθήσει;», ήταν τα λόγια του ακριβώς. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μούντρικ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής για έναν αρνητικό λόγο. Λίγο μετά τη μεταγραφή του στους «μπλε», ο 22χρονος είχε εμφανιστεί να τραγουδάει ένα τραγούδι με ρατσιστικούς στίχους, με τον ίδιο όμως να υποστηρίζει πως ήταν ένα τραγούδι ενός γνωστού ράπερ. Παρόλα αυτά τότε «αναγκάστηκε» να ζητήσει συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκάλεσε, όμως όπως φαίνεται μυαλό δεν έβαλε.