Ομπαμεγιάνγκ και Ζακάρια χάρηκαν με την απόλυση του Πότερ από την Τσέλσι

Γράχαμ Πότερ & Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

Γράχαμ Πότερ & Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ/©Photo by Catherine Ivill/Getty Images/Ideal Images

Ομπαμεγιάνγκ και Ζακάρια χάρηκαν με την απόλυση του Πότερ από την Τσέλσι

Κώστας Τόπας 09:31 - 03.04.2023

Χαρούμενοι για την απόλυση του Γκράχαμ Πότερ φαίνεται πως είναι οι παίκτες της Τσέλσι, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Ντένις Ζακάρια.

Μόλις μια μέρα μετά την απογοητευτική ήττα της με 2-0 από την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι αποφάσισε να απολύσει τον Γράχαμ Πότερ από τον ρόλο του ως προπονητής της πρώτης ομάδας, μετά από μόλις 31 αγώνες στους Λονδρέζους.

Ο 47χρονος πρώην προπονητής της Μπράιτον αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι στις αρχές Σεπτεμβρίου και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ήταν επίσης υπεύθυνος για τις αφίξεις πολλών σημαντικών μεταγραφών, συμπεριλαμβανομένων των Ένζο Φερνάντες, Μιχαίλο Μούντρικ κι άλλων μεταγραφικών αποκτημάτων που δαπάνησε η Τσέλσι για να εντάξει στο δυναμικό της.

Όμως, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην 11η θέση στη βαθμολογία της Premier League, η θητεία του ολοκληρώθηκε επίσημα την Κυριακή καθώς η Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι ο Μπρούνο Σάλτορ θα αναλάβει τη δουλειά σε προσωρινή βάση.

Οι παίκτες έμειναν «έκπληκτοι» αφού έμαθαν τα νέα μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του συλλόγου της Τσέλσι, σύμφωνα με την «Telegraph». Ωστόσο, κάποιοι εντόπισαν μερικούς παίκτες να κάνουν «like» σε αναρτήσεις στο Instagram που ανακοίνωναν την απόλυσή του.

Ο Ντένις Ζακάρια και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν αυτοί οι οποίοι δήλωσαν στα social media ότι τους... άρεσε η απόλυση του Πότερ, από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τον 47χρονο προπονητή.