Σε προχωρημένες επαφές με τον Έντσο Μαρέσκα η Τσέλσι

Έντσο Μαρέσκα

i

© prtscr

Σε προχωρημένες επαφές με τον Έντσο Μαρέσκα η Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 16:34 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 29.05.2024

Η Τσέλσι όπως φαίνεται είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Έντσο Μαρέσκα, μετά την απόλυση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Τσέλσι βρέθηκε ξανά σε αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση συνεργασίας με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Οι «μπλε» τη φετινή σεζόν παρά το κακό πρώτο μισό, έκαναν ένα... αρκετά καλό δεύτερο μισό και τελικά θα παίξουν στα προκριματικά του Conference League.

Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα του Λονδίνου και όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του. Ο λόγος γίνεται για τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε πέρσι τη Λέστερ και την ανέβασε στην Premier League μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η Τσέλσι ήρθε σε επαφή μαζί του και είναι αρκετά αισιόδοξη για το κλείσιμο της συμφωνίας. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται σε θετικό κλίμα, με τον Μαρέσκα να είναι ενθουσιασμένος με την επιλογή αυτή.

Πρόβλημα με το συμβόλαιό του δεν αναμένεται να δημιουργηθεί και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα. Ο Ισπανός έχει πει ήδη ναι στην πρόταση και πλέον η υπόθεση πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο 44χρονος ακόμα έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Ασκόλι, τη Σεβίλλη και τη Γουέστ Χαμ, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ως πρώτος προπονητής έχει κάτσει στον πάγκο της Πάρμα και της Λέστερ, με την οποία πήρε το πρωτάθλημα στην Championship.