Στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε για να αναλάβει την Τσέλσι!

Λουΐς Ενρίκε

i

Λουΐς Ενρίκε/©Intime

Στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε για να αναλάβει την Τσέλσι!

Κώστας Τόπας 11:08 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 05.04.2023

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Τσέλσι. Ο Λουίς Ενρίκε βρίσκεται καθοδόν για Λονδίνο, προκειμένου να αναλάβει τους «μπλε».

Ο Ισπανός προπονητής, Λουίς Ενρίκε, θα γίνει ο νέος τεχνικός της Τσέλσι τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. Μετά την απόλυσή του στην κεφαλή της «Φούρια Ρόχα», ο 52χρονος προπονητής ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.

Ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ήταν μία από τις επιλογές που εξέταζε η διοίκηση των «μπλε» μαζί με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ταξίδεψε στο Λονδίνο το πρωί της Τετάρτης (05/04) για να συναντήσει τους ιθύνοντες της Τσέλσι και να βάλει την υπογραφή του, ώστε να αναλάβει κι επίσημα τα ηνία του αγγλικού συλλόγου.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα, καλείται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση στους Λονδρέζους, σε μία απαιτητική θέση και σε μία χρόνια που τα είχε όλα για την Τσέλσι. Με την έλευση των νέων ιδιοκτητών, οι «μπλε» επέλεξαν τον Γκράχαμ Πότερ στο τιμόνι, τον οποίο και κράτησε μόνο λίγους μήνες καθώς η παρουσία του δεν συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα. Η κατάσταση στην Premier League είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και στο Champions League η ομάδα του Λονδίνου καλείται να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά.