Τσέριν: «Ανυπομονώ για το φινάλε της σεζόν»
i

Άνταμ Τσέριν / Intime

Τσέριν: «Ανυπομονώ για το φινάλε της σεζόν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:00 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 28.03.2023

Ο Άνταμ Τσέριν αναφέρθηκε στη μάχη του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τίτλου και στον ανταγωνισμό με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Άνταμ Τσέριν είχε δύο καλά παιχνίδια με τη Σλοβενία στα προκριματικά του Euro 2024, με τον Τύπο της πατρίδας του να τον συγκαταλέγει στους κορυφαίους. Ο κύκλος των διεθνών υποχρεώσεων έκλεισε προσωρινά για τον 24χρονο μέσο, ο οποίος επικεντρώνεται ξανά στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας μετά τη νίκη της Σλοβενίας επί του Σαν Μαρίνο την Κυριακή, ο Τσέριν ρωτήθηκε και για την μάχη της Super League. Ο άσος του Τριφυλλιού επισήμανε πως πρόκειται για την πιο συναρπαστική διοργάνωση των τελευταίων ετών.

«Θα έχει έντονο ανταγωνισμό. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν διαφορά μέχρι πέντε βαθμούς. Η Ελλάδα είχε πάρα πολύ καιρό να δει τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» ανέφερε ο Τσέριν.

Ο Τσέριν απάντησε και στην ερώτηση για την καθιέρωση του στην Εθνική, αφού πλέον ο Ματίας Κεκ τον υπολογίζει ως βασικό. Με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να εκφράζει το όνειρο του να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

«Είναι ο καρπός της καλής δουλειάς μου στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος γιατί εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και είμαι εξίσου χαρούμενος γιατί μπορώ να βοηθήσω την Εθνική να παίρνει καλά αποτελέσματα. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές, θέλουμε πολύ να προκριθούμε σε μία σπουδαία διοργάνωση. Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει σε ένα Euro ή ένα Μουντιάλ. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε σε αυτό τον κύκλο. Έχουμε πάρει το αβαντάζ και πλησιάζουμε στον στόχο μας» σχολίασε ο Τσέριν.