Ο Τσιάρτας έκανε ποστ με Ζαραλίκο που σχολιάζει Άδωνι, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ
i

Βασίλης Τσιάρτας / © φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Τσιάρτας έκανε ποστ με Ζαραλίκο που σχολιάζει Άδωνι, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ

Sportal newsroom 15:37 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 21.02.2023

Αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που δεν τον κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena άφησε ο Βασίλης Τσιάρτας σε δημοσίευση που σχολίασε τον χαμό μεταξύ Χριστόφορου Ζαραλίκου και Άδωνι Γεωργιάδη.

Μήνυση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου υπέβαλλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με «χυδαίες εκφράσεις» του κωμικού κατά του υπουργού Ανάπτυξης, όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση.

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα. Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη. 

Τσιάρτας για την οικογένεια του: «Εκτιμώ την μητέρα μου, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνω μόνος» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16:02 - 08.02.2023

Τσιάρτας για την οικογένεια του: «Εκτιμώ την μητέρα μου, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνω μόνος» (vid)

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για την απόφαση του να πολιτευτεί αλλά και για τις σχέσεις με την μητέρα και την αδερφή του, οι οποίες δεν θέλουν και δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει πολιτικά ο 50χρονος.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη. Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το βίντεο του Χριστόφορος Ζαραλίκου, ο οποίος καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να… κόψει τον λαιμό του μπροστά σε κόσμο!

Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, καθώς ο Βασίλης Τσιάρτας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κάλεσε στα εγκαίνια της «OPAP Arena» τον Ζαραλίκο και όχι τον ίδιο!

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.