Ο Τσιμίκας «τρελάθηκε» με την αδιανότητη ανατροπή στο φινάλε και ξέσπασε πάνω σε σεκιουριτά (vid)

Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

Ο Τσιμίκας «τρελάθηκε» με την αδιανότητη ανατροπή στο φινάλε και ξέσπασε πάνω σε σεκιουριτά (vid)

Κώστας Τόπας 11:04 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 04.12.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του στο γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ που χάρισε στη Λίβερπουλ τη νίκη κόντρα στη Φούλαμ και ξέσπασε πάνω σε σεκιουριτά.

Η Λίβερπουλ έκανε μια επική ανατροπή στη ματσάρα του «Άνφιλντ» , επικρατώντας της Φούλαμ με 4-3 για τη 14η αγωνιστική της Premier League. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ, σκοράροντας τέσσερα γκολ. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε και τρίτο τέρμα αλλά στα τελευταία λεπτά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι έκανε την ολική ανατροπή για την κατάκτηση της νίκης.

Ο Έντο στο 88' έκανε το 3-3 και ο Άρνολντ στο 89' έκανε την ανατροπή. Μετά το γκολ του τελευταίου μάλιστα, ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, με τον Κώστα Τσιμίκα μάλιστα, πάνω στον ενθουσιασμό να ταρακουνά από τη χαρά του τον σεκιούριτι.

Το φινάλε βρήκε την Λίβερπουλ να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη στη μάχη του τίτλου (πρώτη εντός έδρας τη φετινή σεζόν που δεν κέρδισε με πάνω από ένα γκολ διαφορά, κάτι που είχε κάνει στα προηγούμενα 10 παιχνίδια στο Άνφιλντ), σε ένα ματς που οι «Reds» είχαν συνολικά 26 τελικές (12 εντός εστίας) και η αξιόμαχη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα 9 (5 εντός εστίας).

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!