Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: «Η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο»

Ο Κώστας Τσιμίκας

i

© Intime

Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: «Η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:22 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:33 - 17.05.2024

Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, με τους Άγγλους να κάνουν λόγο για πιθανή παραχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν, το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ και την έλευση του Άρνε Σλοτ, η ομάδα της Αγγλίας θα μπει στη νέα της εποχή και οι αλλαγές που αναμένονται θα είναι αρκετές και δεν θα αφορούν μόνο το τεχνικό επιτελείο.

«Ο Κλοπ θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ»
BUNDESLIGA

09:54 - 02.05.2024

«Ο Κλοπ θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ»

Ο Κλοπ είναι έτοιμος να πει το δικό του «αντίο» στη Λίβερπουλ κι αρκετά σενάρια σχετικά με το μέλλον του κάνουν λόγο για την επιστροφή του πολύπειρου τεχνικού στην Ντόρτμουντ.

Ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις του ρόστερ. Μέσα στη λίστα με τα υποψήφια ονόματα προς αποχώρηση είναι κι αυτό του Έλληνα μπακ, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο φαίνεται να μην έχει επιστρέψει πλήρως.

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον "ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις" Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ . Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα δυνητικά ευάλωτο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Liverpool Echo».

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη επτά ονόματα συμπληρώνουν την οκτάδα των παικτών που φαίνεται να είναι υπό την απειλή της αποχώρησής τους από τον σύλλογο, με μερικά από αυτά σίγουρα να αποτελούν έκπληξη.

Οριστικό: Η Λίβερπουλ πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Σαλάχ

Με την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ να έχει τελειώσει, μια θεμελιώδης απόφαση για το μέλλον των «Reds» είναι αυτό που θα κάνει ο σύλλογος του Άνφιλντ το ερχόμενο καλοκαίρι σχετικά με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, εάν, φτάσουν νέες αστρονομικές προσφορές από τη Σαουδική Αραβία.

Είναι ακριβώς μια απόφαση που ήδη διχάζει κατά κάποιο τρόπο τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Δεδομένου ότι ο Σαλάχ δεν είναι στο πικ της καριέρας του, ειδικά μετά την αντιπαράθεσή του με τον Κλοπ το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο μέσα σε ένα χρόνο θα είναι ελεύθερος και δεδομένων των εσόδων που θα έφερνε η μεταγραφή του στα ταμεία των «Reds», πολλοί οπαδοί είναι αβέβαιοι σχετικά με την στάση που πρέπει να κρατήσει ο σύλλογος για τον «Φαραώ»

«Φευγάτος» ο Φαν Ντάικ από την Λίβερπουλ, οδεύει σε ομάδα «έκπληξη»
PREMIER LEAGUE

11:39 - 30.04.2024

«Φευγάτος» ο Φαν Ντάικ από την Λίβερπουλ, οδεύει σε ομάδα «έκπληξη»

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, φαίνεται πως θα εξετάσει το μέλλον του στο «Άνφιλντ» μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ και γι' αυτόν τον λόγο ήδη ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του

Υπάρχουν κι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι αριθμοί του Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένουν αδιαμφισβήτητοι: 24 γκολ και 13 ασίστ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Νούμερα απίστευτα. Ο πιο καθοριστικός παίκτης της Λίβερπουλ. Αν και έχει σκοράρει μόνο πέντε γκολ στα τελευταία 14 παιχνίδια, έχει 17 στον σχετικό πίνακα, έχοντας τέσσερα λιγότερα πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Και με αυτούς τους αριθμούς στα χέρια και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το καλοκαίρι η Λίβερπουλ θα χάσει τον Κλοπ , υπάρχουν τομείς των οπαδών που πιστεύουν ότι θα ήταν πολύ οδυνηρό να μείνουν επίσης χωρίς άλλο έμβλημα αυτής της μαγικής εποχής, στην οποία οι «Reds» έχουν κερδίσει τα πάντα.

Οπως αναφέρουν στο Νησί πάντως, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τα αυτιά της κι αυτό το καλοκαίρι σε προσφορές, μιας κι επιθυμία της είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Σαλάχ. Ετσι, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει γι' ακόμη μία χρονιά στο «Άνφιλντ» και να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τους «Reds», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την ομάδα του.