Οριστικό: Η Λίβερπουλ πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Σαλάχ

Μοχάμεντ Σαλάχ και Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images/Ideal Images

Οριστικό: Η Λίβερπουλ πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Σαλάχ

Κώστας Τόπας 13:51 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 15.05.2024

Λίβερπουλ και Μοχάμεντ Σαλάχ πήραν την απόφασή τους σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Με την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ να έχει τελειώσει, μια θεμελιώδης απόφαση για το μέλλον των «Reds» είναι αυτό που θα κάνει ο σύλλογος του Άνφιλντ το ερχόμενο καλοκαίρι σχετικά με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, εάν, φτάσουν νέες αστρονομικές προσφορές από τη Σαουδική Αραβία.

Είναι ακριβώς μια απόφαση που ήδη διχάζει κατά κάποιο τρόπο τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Δεδομένου ότι ο Σαλάχ δεν είναι στο πικ της καριέρας του, ειδικά μετά την αντιπαράθεσή του με τον Κλοπ το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο μέσα σε ένα χρόνο θα είναι ελεύθερος και δεδομένων των εσόδων που θα έφερνε η μεταγραφή του στα ταμεία των «Reds», πολλοί οπαδοί είναι αβέβαιοι σχετικά με την στάση που πρέπει να κρατήσει ο σύλλογος για τον «Φαραώ»

Υπάρχουν κι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι αριθμοί του Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένουν αδιαμφισβήτητοι: 24 γκολ και 13 ασίστ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Νούμερα απίστευτα. Ο πιο καθοριστικός παίκτης της Λίβερπουλ. Αν και έχει σκοράρει μόνο πέντε γκολ στα τελευταία 14 παιχνίδια, έχει 17 στον σχετικό πίνακα, έχοντας τέσσερα λιγότερα πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Και με αυτούς τους αριθμούς στα χέρια και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το καλοκαίρι η Λίβερπουλ θα χάσει τον Κλοπ , υπάρχουν τομείς των οπαδών που πιστεύουν ότι θα ήταν πολύ οδυνηρό να μείνουν επίσης χωρίς άλλο έμβλημα αυτής της μαγικής εποχής, στην οποία οι «Reds» έχουν κερδίσει τα πάντα.

Οπως αναφέρουν στο Νησί πάντως, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τα αυτιά της κι αυτό το καλοκαίρι σε προσφορές, μιας κι επιθυμία της είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Σαλάχ. Ετσι, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει γι' ακόμη μία χρονιά στο «Άνφιλντ» και να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τους «Reds», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την ομάδα του.

«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!