Το επίμαχο βίντεο που δείχνει τι ακριβώς συνέβη πριν τον καυγά Σαλάχ - Κλοπ (vid)

Μοχάμεντ Σαλάχ & Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Το επίμαχο βίντεο που δείχνει τι ακριβώς συνέβη πριν τον καυγά Σαλάχ - Κλοπ (vid)

Κώστας Τόπας 10:17 - 28.04.2024

Νέα πλάνα από τις εξέδρες στο στάδιο του Λονδίνου, έδωσαν μια άλλη οπτική από τη διαμάχη μεταξύ του Μοχάμεντ Σαλάχ και του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ ενεπλάκησαν σε μια έντονη διαμάχη προς το τέλος της ισοπαλίας 2-2 εναντίον της Γουέστ Χαμ η οποία λίγο-πολύ έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ελπίδων που είχαν οι «Reds» για την κατάκτηση της Premier League.

Οι κάμερες του TNT Sports στράφηκαν προς τον Κλοπ και τον Σαλάχ κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης ανταλλαγής στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο «Φαραώ» ήταν καθηλωμένος, έτοιμος να μπει ως αλλαγή, αφού έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας, δημιουργώντας αρκετές απορίες στα social media.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)
PREMIER LEAGUE

09:16 - 28.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)

Η ένταση μεταξύ Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ είναι το αποκορύφωμα των όσων βιώνει η Λίβερπουλ τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την ανακοίνωση περί αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία από τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Κλοπ είχε πάει για να μιλήσει στον επιθετικό, κάτι που προκάλεσε την απάντηση από τον Αιγύπτιο. Στη συνέχεια, ο Σαλάχ συνέχισε να μιλάει προς την κατεύθυνση του Γερμανού τεχνικού, σηκώνοντας τα χέρια του ως εμφανής απογοήτευση, αφού ο προπονητή των «Reds» είχε απομακρυνθεί, προτού ο Ντάργουιν Νιούνιες, παρέμβει για να βάλει τέλος σε αυτή την ένταση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαλάχ άναψε «φωτιές», λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Αν μιλήσω σήμερα θα υπάρχει φωτιά». Τώρα, ένα νέο βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ρίχνει φως στην υπόθεση, καθώς δείχνει ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν ο «Φαραώ» περάσει στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξε μια ψυχρή χειραψία με τον Κλοπ.

Όταν ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τον Σαλάχ από τον πάγκο για να προετοιμαστεί για την αλλαγή του, η απάντηση του Αιγύπτιου στην προσφερόμενη χειραψία του Κλοπ ήταν καθυστερημένη και ελάχιστη. Στη συνέχεια, ο Σαλάχ απέκρουσε την προφανή ερώτηση του προπονητή του σχετικά με την έλλειψη του συνήθους θερμού χαιρετισμού τους πριν από την αλλαγή.

Αυτό οδήγησε σε μια έντονη ανταλλαγή λέξεων μεταξύ των δύο, μετά την οποία ο Κλοπ στράφηκε στους άλλους αναπληρωματικούς, Ντάργουιν Νιούνιες και Τζο Γκόμεζ για μια αγκαλιά και μια χειραψία πριν επιστρέψει την προσοχή του στον αγώνα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν το υπόλοιπο της διαμάχης, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει μια παρατήρηση που εξόργισε εμφανώς τον Σαλάχ, ο οποίος έπρεπε να συγκρατηθεί από τον Νιούνιες, περίπου 40 δευτερόλεπτα μετά την αρχική τους ψυχρή χειραψία.

Στη συνέχεια, ο Σαλάχ αποστασιοποιήθηκε από τον Κλοπ, κινούμενος αρκετά μέτρα κάτω από τη γραμμή επαφής, με τους Γκόμεζ και Νιούνιες να στέκονται ανάμεσά τους. Παρά την είσοδό του στο ματς, ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να προκαλέσει την επιστροφή που χρειαζόταν η Λίβερπουλ για να πάρει τη νίκη και μετά το φινάλε, κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια, χωρίς να δώσει το χέρι του στον Κλοπ.

Μετά από έναν ταραχώδη μήνα, οι «Reds» έχουν τώρα μια ολόκληρη εβδομάδα για να ανασυνταχθούν και να αναρρώσουν πριν υποδεχθούν την Τότεναμ στο Άνφιλντ την επόμενη Κυριακή (05/05, 18:30).