Νέα γκέλα για τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο που χάνει κι άλλο έδαφος από την κορυφή
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Νέα γκέλα για τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο που χάνει κι άλλο έδαφος από την κορυφή

Δημήτρης Χούπης 16:25 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 27.04.2024

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει ούτε τώρα νίκη, αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος για τη «μάχη» του τίτλου.

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τώρα, αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έμεινε κι άλλο πίσω στη «μάχη» του τίτλου της Premier League.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν το πάνω χέρι, κρατώντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, ενώ είχαν και μια καλή στιγμή στο 41' για να ανοίξουν το σκορ με τον Ντίας. Παρόλα αυτά δύο λεπτά μετά η Γουέστ Χαμ πήρε το προβάδισμα με τον Τζάροντ Μπόουεν. Ο Κούντους έβγαλε μια σέντρα και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λίβερπουλ, αφού τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ισοφάρισε. Ο Ρόμπερτσον πήρε την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 65ο λεπτό μάλιστα οι «κόκκινοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Σούτσεκ να βάζει άθελά του την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του.

Παρόλα αυτά όσο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσαν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη, τα «σφυριά» ισοφάρισαν με τον Αντόνιο στο 77ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπόουεν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ