Οριστικό: Ο Σλοτ θα είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Φέγενορντ

Άρνε Σλοτ

i

©Photo by Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Οριστικό: Ο Σλοτ θα είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Φέγενορντ

Δημήτρης Χούπης 22:52 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 26.04.2024

Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τη Φέγενορντ και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο νέος προπονητής των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Φέγενορντ και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε δηλώσει εξ αρχής πως επιθυμία του ήταν να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ. Η ομάδα από το Ρότερνταμ όμως είχε δώσει αρνητική απάντηση στην πρώτη κρούση της αγγλικής ομάδας. Τελικά οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο 45χρονος θα κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του Σλοτ με τη Φέγενορντ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό του. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λίβερπουλ και τον έκανε δικό της. Με την ολλανδική ομάδα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο, ενώ έχει φτάσει σε έναν τελικό Conference League, όπου είχε χάσει από τη Ρόμα με 0-1.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ είχε εγκρίνει τον Ολλανδό τεχνικό, λέγοντας πως είναι καλός προπονητής, αλλά και πολύ καλός άνθρωπος.

«Καλός προπονητής, καλό παιδί. Ανυπομονώ για τον σύλλογο αν είναι η λύση ή ο άνθρωπος. Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Δεν είναι στο χέρι μου να κρίνω αυτά τα πράγματα, αλλά μου ακούγονται πολύ καλά. Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Προφανώς τώρα βοηθάω ακόμα και με το να μην τελειώνω σε ψηλά, φαίνεται. Υπάρχει χώρος για βελτίωση. Εξαιρετική δουλειά, υπέροχη ομάδα, φανταστικοί άνθρωποι. Θα έκανε μια πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού μεταξύ άλλων.