Ο Κλοπ απολογήθηκε στους φίλους της Λίβερπουλ για την ήττα από την Έβερτον

Γιούργκεν Κλοπ

Ο Κλοπ απολογήθηκε στους φίλους της Λίβερπουλ για την ήττα από την Έβερτον

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:47 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 25.04.2024

Ο Γιούρκεν Κλοπ απολογήθηκε στους Λίβερπουλ μετά την εκτός έδρας ήττα από την Έβερτον (2-0), για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Το 244ο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ «βάφτηκε» γαλάζιο. Η Έβερτον νίκησε 2-0 τη Λίβερπουλ πραγματοποιώντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Premier League.

Παράλληλα, όμως, κατάφερε κι ένα ισχυρό «χτύπημα» στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ η οποία είδε τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου να μειώνονται δραματικά.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, οι «κόκκινοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, ενώ έχουν έναν παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως οι πρωταθλητές του Πεπ Γκουαρντιόλα «χρωστάνε» δύο αγώνες, συνεπώς έχουν τον πρώτο λόγο.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να απολογηθεί στους φίλους των «reds» για την κατώτερη των περιστάσεων εμφάνιση της ομάδας του.

«Αφήσαμε το παιχνίδι να πάει όπως το θέλει η Έβερτον, που είναι πολύ καλή στις στατικές φάσεις. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απολογηθώ στον κόσμο μας για αυτή την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στην Έβερτον, ήμασταν απογοητευτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για όσους μας γνωρίζουν, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι για εμάς, αλλά ιδιαίτερα για τους φιλάθλους μας.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν παίξαμε καθόλου, γι’ αυτό και χάσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.