Δεν κάνει πίσω ο Σαλάχ: «Αν μιλήσω θα βάλω φωτιά» (vid)

Σαλάχ

i

© PrtScr

Δεν κάνει πίσω ο Σαλάχ: «Αν μιλήσω θα βάλω φωτιά» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:31 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 27.04.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις στη μεικτή ζώνη, έπειτα κι από τον έντονο διάλογο που είχε με τον Κλοπ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ έμεινε ισόπαλη κόντρα στη Γουέστ Χαμ και προχώρησε σε νέα απώλεια βαθμών (2-2). Η ομάδα του Κλοπ βλέπει την κορυφή της Premier League να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο, χάνοντας έτσι ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, ο εκνευρισμός έγινε κυρίαρχο στοιχείο και τελικά το ξέσπασμα δεν άργησε να έρθει. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Γιούργκεν Κλοπ ξέφυγαν λίγο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Άρνε Σλοτ: Ποιος είναι ο διάδοχος του Κλοπ που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του
PREMIER LEAGUE

11:00 - 27.04.2024

Άρνε Σλοτ: Ποιος είναι ο διάδοχος του Κλοπ που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του

Ενας εκρηκτικός χαρακτήρας. Ενας προπονητής που οδήγησε μέσα σε λίγα χρόνια στη μεταμόρφωση της Φέγενορντ. Ο «Βασιλιάς του Ρότερνταμ», όπως τον αποκαλούν στην Ολλανδία, Άρνε Σλοτ, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα. Να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επιθετικός άρχισε να βρίζει τον προπονητή του και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του, με τον δεύτερο να του τα απαντά σε έντονο ύφος. Ο Νούνιες ήταν εκείνος που μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και εν μέρει τα κατάφερε. Από μεριάς του ο Γερμανός τεχνικός αργότερα επέδειξε ψυχραιμία και δεν απάντησε στον παίκτη του, στρέφοντας το βλέμμα προς τον αγωνιστικό χώρο.

Λίγη ώρα μετά το συγκεκριμένο περιστατικό και κατά τη διάρκεια της μεικτής ζώνης, ο Μοχάμεντ Σαλάχ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, όμως ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις, αναφέροντας προς τους δημοσιογράφους: «Εάν μιλήσω σήμερα, θα βάλω μπουρλότο».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα ο Κλοπ αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, λέγοντας ότι το μεταξύ τους θέμα έχει τελειώσει. Κι αυτό γιατί μιλήσανε στα αποδυτήρια και τα βρήκανε. «Μιλήσαμε για το περιστατικό με τους παίκτες στα αποδυτήρια, έχει τελειώσει.

Νομίζω πως και ο Σαλάχ θεωρεί την υπόθεση λήξαν», ήταν τα λόγια του Γερμανού, ο οποίος θα κάτσει σε ακόμα τέσσερα παιχνίδι στον πάγκο του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντικαταστάτης του Κλοπ έχει βρεθεί, με τη Λίβερπουλ να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τα επόμενα χρόνια.