Θεωρείται λήξαν για τον Κλοπ ο τσακωμός με τον Σαλάχ - Η ατάκα... φωτιά του Αιγύπτιου

Θεωρείται λήξαν για τον Κλοπ ο τσακωμός με τον Σαλάχ - Η ατάκα... φωτιά του Αιγύπτιου

Δημήτρης Χούπης 17:26 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 27.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στον τσακωμό με τον Σαλάχ, λέγοντας ότι οι δυο τους μιλήσανε στα αποδυτήρια και έδωσαν τέλος στην υπόθεση.

Η Λίβερπουλ ολοένα και απομακρύνεται από τη «μάχη» του τίτλου, αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε σήμερα. Καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Η κατάσταση στους «κόκκινους» όμως δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη την περίοδο αυτή, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών έχουν φέρει νεύρα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα «σφυριά» ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε έναν έντονο διάλογο με τον Γιούργκεν Κλοπ. Την ώρα που ο Αιγύπτιος έμπαινε αλλαγή, ο Γερμανός κάτι του είπε και τον εξόργισε, με τον Σαλάχ να αρχίζει να βρίζει και τον Νούνιες να μπαίνει στη μέση για να απομακρύνει τον επιθετικό της Λίβερπουλ.

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ο Κλοπ αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, λέγοντας ότι το μεταξύ τους θέμα έχει τελειώσει. Κι αυτό γιατί μιλήσανε στα αποδυτήρια και τα βρήκανε. «Μιλήσαμε για το περιστατικό με τους παίκτες στα αποδυτήρια, έχει τελειώσει.

Θεωρεί την υπόθεση λήξαν ο Σαλάχ; Νομίζω πως ναι», ήταν τα λόγια του Γερμανού, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει ακόμα τέσσερα παιχνίδι με τους «κόκκινους». Ο Σαλάχ όμως, όταν ρωτήθηκε για συνέντευξη μετά το παιχνίδι, απάντησε κάπως... νευρικά τονίζοντας ότι δεν θέλει να μιλήσει. «Αν μιλήσω σήμερα θα βάλω... φωτιές», είπε ο Αιγύπτιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντικαταστάτης του Κλοπ έχει βρεθεί, με τη Λίβερπουλ να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φέγενορντ για τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τα επόμενα χρόνια.