Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Σαλάχ τσακώθηκε με τον Κλοπ (vid)

Μοχάμεντ Σαλάχ & Γιούργκεν Κλοπ

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Σαλάχ τσακώθηκε με τον Κλοπ (vid)

Κώστας Τόπας 10:25 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:29 - 15.05.2024

Το γεγονός ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν αγκάλιασε τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσε τη μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αιφνιδίασε τους πάντες με τις ενέργειές του καθώς ετοιμαζόταν να μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο αγώνα με την Γούεστ Χαμ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και ο Αιγύπτιος επιθετικός, Μοχάμεντ Σαλάχ ενεπλάκησαν σε μια έντονη διαμάχη προς το τέλος της ισοπαλίας 2-2 εναντίον της Γουέστ Χαμ η οποία λίγο-πολύ έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ελπίδων που είχαν οι «Reds» για την κατάκτηση της Premier League.

Οι κάμερες του TNT Sports στράφηκαν προς τον Κλοπ και τον Σαλάχ κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης ανταλλαγής στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο «Φαραώ» ήταν καθηλωμένος, έτοιμος να μπει ως αλλαγή, αφού έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας, δημιουργώντας αρκετές απορίες στα social media.

Τώρα, ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες που εξηγούν ακριβώς γιατί προέκυψε ο καυγάς, με την άρνηση του Σαλάχ να αγκαλιάσει τον Κλοπ πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ως κύριος λόγος. Μια πηγή είπε στη Sun: «Αυτό έχει συμβεί περιστασιακά με τον Γιούργκεν και άλλους παίκτες.

«Είναι πολύ καλός στην αλληλεπίδραση με τους παίκτες που ετοιμάζονται να μπουν ως αλλαγή κι ένιωσε ότι δεν συνέβη στην αρχή με τον Μο. Ο Μο ήταν προφανώς ενοχλημένος που έμεινε εκτός ομάδας και δεν είχε τις καλύτερες διαθέσεις, ενώ ο Γιούργκεν δεν ήταν ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του».

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, στάθηκε στη συζήτηση για το περιστατικό και επέμεινε ότι οι οπαδοί δεν χρειάζεται να πάρουν θέση, καθώς ο Κλοπ μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι την αποχώρησή του από την ομάδα.

«Ο Σαλάχ και ο Κλοπ είναι και οι δύο θρύλοι της Λίβερπουλ. Δεν χρειάζεται να πάρουμε πλευρά! Ο Σαλάχ είναι απογοητευμένος και θυμωμένος με τον Γιούργκεν που δεν παίζει και εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να αγκαλιάσει πλήρως τον προπονητή, ο Γιούργκεν εύλογα έκανε εξαίρεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)
PREMIER LEAGUE

09:16 - 28.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)

Η ένταση μεταξύ Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ είναι το αποκορύφωμα των όσων βιώνει η Λίβερπουλ τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την ανακοίνωση περί αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία από τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Σαλάχ θα έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του το καλοκαίρι, όταν ο τεχνικός της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, θα αντικαταστήσει τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ωστόσο, το μέλλον του «Φαραώ» στο «Άνφιλντ», μόνο βέβαιο δεν είναι.

Οι πιθανότητες για το επόμενο κλαμπ του Σαλάχ έχουν πλέον αυξηθεί μετά το περιστατικό με τον Γερμανό τεχνικό. Οπως αναφέρουν στο Νησί, ο 31χρονος Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να μετακομίσει σε σύλλογο στη Σαουδική Αραβία και όλα θα κριθούν το προσεχές καλοκαίρι.