Μετά τον καβγά με τον Κλοπ το μέλλον του Σαλάχ είναι σχεδόν βέβαιο

Μετά τον καβγά με τον Κλοπ το μέλλον του Σαλάχ είναι σχεδόν βέβαιο

Κώστας Τόπας 14:05 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 28.04.2024

Μετά τον καβγά που είχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Γιούργκεν Κλοπ, οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ θα εξετάσουν κάθε περίπτωση για το μέλλον του «Φαραώ» στο «Άνφιλντ».

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου «Βασιλιά» λήγει το καλοκαίρι του 2025 και μετά από μια κακή σεζόν για τα δικά του δεδομένα, οι φήμες στο Νησί κυκλοφορούν για το μέλλον του. Πέρυσι οι «Reds» απέρριψαν μια εντυπωσιακή προσφορά 150 εκατομμυρίων λιρών για τον Μοχάμεντ Σαλάχ από την Αλ Ιτιχάντ. Ωστόσο, φέτος οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ θα σκεφτούν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους.

Είναι απίθανο η Λίβερπουλ να έχει στα γραφεία της μία τόσο μεγάλη πρόταση ξανά φέτος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά θα άξιζε να εξαργυρωθεί σε αυτόν δεδομένης της ηλικίας και της διάρκειας του συμβολαίου του. Ο Αιγύπτιος έγινε πρωτοσέλιδο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ισοπαλίας 2-2 της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ, μετά τον καυγά που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ, τη στιγμή που ο «Φαραώ» θα περνούσε στο ματς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)
PREMIER LEAGUE

09:16 - 28.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ένας καβγάς που συνοψίζει την καταστροφική ύφεση της Λίβερπουλ (vids)

Η ένταση μεταξύ Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ είναι το αποκορύφωμα των όσων βιώνει η Λίβερπουλ τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την ανακοίνωση περί αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία από τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Σαλάχ πάντως δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά όταν μπήκε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ να έχει μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου αφού απέτυχε να κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι πιθανότητες για το επόμενο κλαμπ του Σαλάχ έχουν πλέον αυξηθεί μετά το περιστατικό με τον Γερμανό τεχνικό. Οπως αναφέρουν στο Νησί, ο 31χρονος Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να μετακομίσει σε σύλλογο στη Σαουδική Αραβία.

Αν και θα ήταν το τέλος μιας εποχής αν η Λίβερπουλ πουλούσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της, ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει στο μέλλον και θα ξεκινήσει εκ νέου την επόμενη σεζόν με νέο προπονητή που πιθανότατα θα είναι ο τεχνικός της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ.

Η αποχώρηση του Σαλάχ θα έδινε μεγάλη ώθηση στον προϋπολογισμό των μεταγραφών, ειδικά αν πήγαινε στη Σαουδική Αραβία, οι σύλλογοι της οποίας είναι γνωστό ότι πληρώνουν μεγάλες αμοιβές. Από την άλλη και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι επίσης μια ομάδα που παρακολουθεί την περίπτωση του Αιγύπτιου, ειδικά από τη στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Άρνε Σλοτ ετοιμάζεται να γίνει ο πιο... ακριβός προπονητής στην Premier League
PREMIER LEAGUE

12:13 - 28.04.2024

Ο Άρνε Σλοτ ετοιμάζεται να γίνει ο πιο... ακριβός προπονητής στην Premier League

Η επιθυμία της Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν, ήταν τόσο μεγάλη που οι άνθρωποι των «Reds» έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πάντως, ο Κλοπ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μετά το παιχνίδι για τη σύγκρουσή του με τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος είπε στον Τύπο: «Αν μιλήσω σήμερα, θα υπάρξει φωτιά».