Τσιώλης: «Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στον αφανισμό - Τώρα δεν με χρειάζεται για να σωθεί»

Σάκης Τσιώλης

i

© Intime

Τσιώλης: «Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στον αφανισμό - Τώρα δεν με χρειάζεται για να σωθεί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:26 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 18.11.2023

Μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ηρακλή, ο Σάκης Τσιώλης κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Η «Γηραιός» βρίσκεται σε κρίση!

Μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ηρακλή, ο Σάκης Τσιώλης παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσίασε το Καυτανζόγλειο Στάδιο, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων είπε στο Metropolis 95.5

Για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή: «Σίγουρα όταν έρχεται το τέλος, πρέπει να αντιλαμβάνονται και οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα και να υπάρχει κατανόηση. Τα τρία τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, με δύο άτυχες στιγμές, και η άσχημη εμφάνιση της ομάδας στη Νίκη Βόλου έπαιξαν ρόλο. Έπρεπε να φύγει η πίεση από την ομάδα και να πάρει την πίεση ο προπονητής. Εγώ ήρθα στον Ηρακλή με την προϋπόθεση να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρει την άνοδο αν γινόταν και στη συνέχεια να έρθει η λύτρωση. Τώρα ο Ηρακλής δεν χρειάζεται προπονητή τον Τσιώλη για να σωθεί».

Για το τι έφταιξε: «Η πρώτη δικαιολογία είναι ο άθλιος αγωνιστικός χώρος, στο Καυτανζόγλειο μπορούν να παίζουν μόνο έφιππο πόλο. Μετά έφταιξε πως δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, γιατί υπήρχε εσωστρέφεια με τον κόσμο και τους οργανωμένους για να μην πάει στην Τρίγλια αλλά εκεί θα ήταν καλύτερα λόγω εξαιρετικού αγωνιστικού χώρου.

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α ’Εθνικής 1983/1984 - Παναθηναϊκός και Ηρακλής οι κερδισμένοι (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:42 - 13.11.2023

«Οι Κυριακές που αγάπησα» Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α ’Εθνικής 1983/1984 - Παναθηναϊκός και Ηρακλής οι κερδισμένοι (vid)

Συνεχίζοντας το ταξίδι στο παρελθόν η ρετρό ενότητα «Οι Κυριακές που αγάπησα». σας πηγαίνει πίσω στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1983/1984 της Α ’Εθνικής που ήταν ορισμένη για τις 20/11/1983.

Βρέθηκα στη μέση πως βάζω πλάτη στη διοίκηση αλλά το θέμα δεν ήταν αυτό. Τώρα πως άντεχαν οι φίλαθλοι να μην στηρίζουν την ομάδα, απλά για να μην πάμε στην Τρίγλια, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην αρχή ζητήσαμε το γήπεδο των Αμπελοκήπων αλλά δεν μας το έδωσαν γιατί πριν δύο χρόνια οι φίλαθλοι είχαν κάψει το γήπεδο. Εγώ ζήτησα να κάνουμε προπόνηση, ενώ στη Μίκρα ήταν κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά δεν ήθελαν οι φίλαθλοι με τίποτα να πάμε στην Τρίγλια. Δεν γίνεται όμως να μην μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Και έτσι είπα στη διοίκηση πως δεν μπορώ να βοηθήσω έτσι την ομάδα».