Τζαβέλλας: «Τους τίτλους τους παίρνουμε για την οικογένεια - Μου είναι δύσκολο που είναι ο γιος μου μακριά»

Γιώργος Τζαβέλλας

i

Γιώργος Τζαβέλλας/ ©Intime

Τζαβέλλας: «Τους τίτλους τους παίρνουμε για την οικογένεια - Μου είναι δύσκολο που είναι ο γιος μου μακριά»

Sportal newsroom 12:54 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί της Πέμπτης (8/6) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ, στην οικογένειά του και τον γιο του.

Σε εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (8/6) ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος αυτή την περίοδο προπονείται με την Εθνική Ελλάδος και προετοιμάζεται για τα ματς με την Ιρλανδία και την Γαλλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ, στην οικογένειά του και τον γιο του.

«Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του νταμπλ. Τους τίτλους τους κατακτάμε για την οικογένειά μας. Ο γιος μου, Δημήτρης είναι τώρα 4, 5 ετών και αρχίζει και καταλαβαίνει. Στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Με στενοχωρεί που είναι μακριά και δεν τον έχω εδώ μαζί μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας να αναφέρουμε ότι ήταν ζευγάρι από το 2014 με την Αθηνά Πικράκη. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός τρία χρόνια μετά ζήτησε το χέρι της εντυπωσιακής συντρόφου του κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2018 στην πατρίδα της Αθηνάς Πικράκη, στο Ηράκλειο, Κρήτης. Μάλιστα, η Μις Ελλάς 2012 βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας τον καρπό του έρωτα τους. Στις 9 Οκτωβρίου 2018 το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους. Καθώς τότε ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνιζόταν στην Αλανιασπόρ, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Τουρκία. 

Το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους φαίνεται πως βρίσκονται στα δικαστήρια για το διαζύγιο αλλά και για την επιμέλεια του παιδιού την οποία διεκδικεί ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι ζευγάρι εδώ και μερικές μήνες με τη γνωστή ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα. Όπως όμως ανάφερε ο Τζαβέλλας του λείπει από τη ζωή του ο γιος του.