Ο Τζάκσον Μουλέκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ

Τζάκσον Μουλέκα

i

©Photo by Ahmad Mora/DeFodi Images via Getty Images

Ο Τζάκσον Μουλέκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:44 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 27.08.2023

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα, τον οποίο προορίζει ως αντικαταστάτη του Νάρεϊ.

Με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Κάλεντ Νάρεϊ από το ΠΑΟΚ να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό, ο στόχος του «Δικεφάλου» είναι να κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του Γερμανού στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κοντά σε συμφωνία για δανεισμό με τον Τζάκσον Μουλέκα, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας. 

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού από το Κονγκό με την ομάδα της Τουρκίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βάλει μία ελεγχόμενη οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Να σημειωθεί επίσης πως ο Μουλέκα τη φετινή σεζόν έχει ήδη μετρήσει τρία γκολ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας σε όλα τα ματς βασικός. 

Το όνομα του Μουλέκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «Δικεφάλου» και είναι μια περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. 

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, τόσο στις πτέρυγες, όσο και στον άξονα. Στην Μπεσίκτας αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά UEFA Conference League φέτος, σκοράροντας απέναντι σε Τίρανα και Νέφτσι Μπακού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η τουρκική ομάδα δαπάνησε 3.3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σταντάρ Λιέγης, ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Το «who is who» του Μουλέκα

Μόλις στα 20 του χρόνια, ο Μουλέκα πήρε την πρώτη του μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020-21, ο ποδοσφαιριστής από το Κονγκό ανακοινώθηκε από την Σταντάρ Λιέγης, με την οποία αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ, σε 54 αγώνες πέτυχε 15 γκολ και είχε 4 ασίστ. 

Λουτσέσκου: «Μέχρι κι εγώ είμαι διαφορετικός από πέρσι - Μπορεί να με επηρέασε ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:25 - 27.08.2023

Λουτσέσκου: «Μέχρι κι εγώ είμαι διαφορετικός από πέρσι - Μπορεί να με επηρέασε ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι»

Ενόψει και της αναμέτρησης με την Κηφισιά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις διαφορές που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι.

Την επόμενη σεζόν, ο 23χρονος εξτρέμ ξεκίνησε στην ομάδα του Βελγίου, όμως στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Κασίμπασα, στην οποία πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με 15 γκολ και 7 ασίστ. Τέλος, την περασμένη σεζόν πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για την Μπεσίκτας. Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα έχει πετύχει συνολικά εννιά τέρματα σε 39 ματς.