Τζανιόλο: Του την «έπεσαν» οπαδοί της Ρόμα και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας
i

Νικολό Τζιανόλο/©Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images/Ideal Images/Ideal Images

Τζανιόλο: Του την «έπεσαν» οπαδοί της Ρόμα και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:55 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 30.01.2023

Η υπόθεση της μεταγραφής του Νικολό Τζανιόλο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Οπαδοί της Ρόμα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του και εκείνος ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας.

Μετά την ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι με 2-1 χθες το βράδυ (29/1) οπαδοί των «τζιαλορόσι» πήγαν έξω από το σπίτι του Νικολό Τζανιόλο. 15 άτομα από τους ultras των Ρωμαίων φώναζαν συνθήματα κατά του 23χρονου Ιταλού μέσου και του ζητούσαν να φύγει από την ομάδα.

«Μ…α! Αν χάσαμε φταις μόνο εσύ! Βγες έξω!»., φώναζαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Ρόμα. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα τον απείλησαν, ακόμη και με θάνατο. Απίστευτα πράγματα!

Ο Τζανιόλο φοβήθηκε με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.  Οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν άμεσα στο σπίτι του Ιταλού μέσου και οι οπαδοί έφυγαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Στο σημείο βρέθηκαν και οι γονείς του Τζανιόλο, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και καταδίκασαν το περιστατικό μέσω των social media. 

Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος Ιταλός μέσος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Ρόμα. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.