Ο Τάισον τρόλαρε τον μαθητή Τζίμα: «Μπράβο, πολύ καλός αλλά αύριο έχεις σχολείο»

Τάισον - Τζίμας

i

© Intime

Ο Τάισον τρόλαρε τον μαθητή Τζίμα: «Μπράβο, πολύ καλός αλλά αύριο έχεις σχολείο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:57 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 21.01.2024

Ο Τάισον είχε όρεξη για... χιούμορ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο Πανθεσσαλικό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! 

Ο Δικέφαλος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βόλο και με σκόρερ τους Ντεσπόντοφ (2), Μουργκ, Τάισον και Τζίμα, έφτασε σε ακόμη μία ευρεία επικράτηση (1-5). Από την άλλη, ο Ντέλετιτς βρήκε το γκολ της μείωσης για τον Βόλο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση ήταν και ο Στέφανος Τζίμας. Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό στη θέση του Μπράντον Τόμας και στο 13 λεπτά μετά έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης του Δικέφαλου.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 44 πόντους και σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Στέφανος Τζίμας δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε +3». Τα σχόλια κάτω από το σχετικό post ήταν αρκετά, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θέλησε να τρολάρει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ για την ηλικία του, σχολιάζοντας: «Μπράβο, πολύ καλός αλλά αύριο έχεις σχολείο, οκ;».