Ντεσπόντοφ: «Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε τα ντέρμπι»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

Ντεσπόντοφ: «Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε τα ντέρμπι»

Πάνος Κορομηλάς 18:50 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 21.01.2024

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Βόλο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που σημείωσε δύο γκολ.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, σημειώνοντας μια ακόμη ευρεία νίκη με 5-1. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση, ενώ πέτυχε και το τρίτο τέρμα του «δικεφάλου του βορρά» σε μια εξαιρετική ημέρα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του ματς, ο Βούλγαρος ακραίος χαφ στάθηκε στις νίκες που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι που ακολουθούν για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ας αφήσουμε στην άκρη τους αριθμούς. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι, κόντρα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, εμφανιστήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με εξαιρετική δουλειά και πρέπει να είναι ο οδηγός για την συνέχεια. 

Αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσεις τους μεγάλους αντιπάλους. Οπότε περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στοχεύουμε στη νίκη».