«Η Μπράγκα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για Τζολάκη»

Κωνσταντής Τζολάκης

i

Κωνσταντής Τζολάκης/©Intime

«Η Μπράγκα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για Τζολάκη»

Κώστας Τόπας 12:03 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 22.04.2024

Δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει πως η Μπράγκα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου να αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Μετά την τεράστια εμφάνιση του στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, όπου έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο 21χρονος πορτιέρε βρίσκεται στη λίστα της Μπράγκα, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της στο τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, η πορτογαλική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου το προσεχές καλοκαίρι να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 22.04.2024

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου

Πώς η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League επηρεάζει το πρόγραμμα των playoffs της Stoximan Super League, αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης με τις τρομερές επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι έστειλε τον Ολυμπιακό στους «4» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, νικώντας τη Φενέρμπαχτσε 3-2 στα πέναλτι (1-0 κ.δ.). Εκεί θα βρουν απέναντί τους την Άστον Βίλα και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ.

«Ήμουν έτοιμος για τα πέναλτι. Τα είχαμε αναλύσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με τους αναλυτές. Είναι και το feeling και πήγαν όλα καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας κίπερ των Πειραιωτών.

Ο Τζολάκης έχει δείξει το ταλέντο του, έχοντας υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών σε 4- ματς. Στα 17 του ο Χανιώτης πορτιέρε, μάλιστα, είχε αγωνιστεί στο τελικό Κυπέλλου που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (1-0) στον Βόλο.