Αθλητικός διευθυντής Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Εάν υπάρχουν χρήματα ίσως να κρατήσουμε τον Τζόλη»

Χρήστος Τζόλης

i

© Fortuna Düsseldorf

Αθλητικός διευθυντής Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Εάν υπάρχουν χρήματα ίσως να κρατήσουμε τον Τζόλη»

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ και θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κλάους Άλοφς μίλησε για το μέλλον του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Χρήστος Τζόλης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον νεαρό εξτρέμ να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Φορτούνα οδηγεί την κούρσα στην Bundesliga 2 με μπροστάρη τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φτάσει τα πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε πως το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (16/09) ο νεαρός Έλληνας επιθετικός σκόραρε κόντρα στην Χάνσα Ροστόκ, ανοίγοντας το σκορ στο 17' με εξαιρετικό δυνατό σουτ στην αντίπαλη αριστερή πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Φορτούνα Ντίσελντορφ να κατακτήσει τη νίκη με 3-1 και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας.

Με αφορμή την εκρηκτική εκκίνηση του Τζόλη, ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ και θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κλάους Άλοφς μίλησε για το μέλλον του 20χρονου εξτρέμ.

«Είναι πιθανό. Θεωρώ θετικό που έχουμε αυτή την επιλογή για τον Τζόλη, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς. Θα εξαρτηθεί από το που θα καταλήξουμε γιατί και οι παίκτες έχουν την φιλοδοξία να αγωνιστούν στην Bundesliga. Είναι θεμιτό αυτό. Εάν ανεβούμε θα μπορώ να απαντήσω για το εάν θα έχουμε τους οικονομικούς πόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλοφς.

Να θυμίσουμε πως η Φορτούνα έχει την δυνατότητα να διατηρήσει στο δυναμικό της, τον 20χρονο φορ αρκεί να καταβάλει το ποσό των 5. εκατ. ευρώ στη Νόριτς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τεχνικός του γερμανικού συλλόγου αποθέωσε τον Τζόλη κι ανέφερε πως ο στόχος του είναι να φτάσει το προσωπικό του ρεκόρ στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ο Τζόλης σπάει τα κοντέρ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και δείχνει αποφασισμένος για «restart» (vids)
REST OF THE WORLD

09:10 - 17.09.2023

Ο Τζόλης σπάει τα κοντέρ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και δείχνει αποφασισμένος για «restart» (vids)

Ο Χρήστος Τζόλης δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα στην Γερμανία, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής και να αποτάξει από πάνω του τον τίτλο του «χαμένου wonderkid».

«Πέντε αγώνες, πέντε γκολ. Ίσως ο Χρήστος θέλει να πάει το προσωπικό ρεκόρ του σε άλλο επίπεδο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του: «Σε κανέναν παίκτη δεν αρέσει να τον κάνουν αλλαγή. Αυτό δείχνει και την κουλτούρα των παιδιών. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Θα ήταν παράξενο εάν όλοι αισθάνονταν ικανοποιημένοι όταν γίνονται αλλαγή».