Ο Τζόλης σκόραρε με τη Νόριτς μετά από περίπου 1,5 χρόνο και το έκανε με γκολάρα (vid)

Χρήστος Τζόλης

i

Χρήστος Τζόλης / Photo by Adam Davy/PA Images via Getty Images/Ideal Images

Ο Τζόλης σκόραρε με τη Νόριτς μετά από περίπου 1,5 χρόνο και το έκανε με γκολάρα (vid)

Κώστας Τόπας 09:09 - 22.02.2023

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νόριτς στην Championship πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στο σκοράρισμα με τη φανέλα των Καναρινιών μετά από περίπου 1,5 χρόνο.

Η Νόριτς πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, καθώς επικράτησε με 3-1 και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογικής κατάταξης στη Championship. Ενας από τους πρωταγωνιστές των «καναρινιών» ήταν ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 21χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ήταν αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, βρίσκοντας δίχτυα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Τζόλης έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή και με άψογο πλασέ πέτυχε το 3-1. Τελευταία φορά που σκόραρε με τη φανέλα των «καναρινιών» ήταν στις 24 Αυγούστου του 2021 όταν είχε πετύχει δυο γκολ σε ματς με την Μπόρνμουθ για το League Cup.

Μάλιστα, κόντρα στη Μπέρμιγχαμ ο νεαρός ακραίος επιθετικός κατέγραψε την τρίτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Νόριτς στην Championship ως αλλαγή.