Ο Τζόλης χόρεψε «συρτάκι» με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση της Φορτούνα (vid)

Ο Τζόλης χόρεψε «συρτάκι» με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση της Φορτούνα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:28 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 31.01.2024

Στα αποδυτήρια οι παίκτες της Φορτούνα Ντίσελντορφ πανηγύρισαν χορεύοντας συρτάκι προς τιμήν του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος με τη δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου.

Στα πέναλτι κρίθηκε ο πρώτος προημιτελικός του Γερμανικού Κυπέλλου με τον Χρήστο Τζόλη να κερδίζει στον εμφύλιο τον Μανώλη Σάλιακα αφού η Φορτούνα Ντίσελντορφ του επικράτησε στο Αμβούργο της Σανκτ Πάουλι μετά από ένα 90λεπτο που έληξε 1-1 και η παράταση 2-2. 

Η Φορτούνα άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Βερμέιγ, ενώ οι γηπεδούχοι στο 60' ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο και την εύστοχη εκτέλεση του Χάρτελ απ' την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση. 

Οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα με το γκολ του Τανάκα στο 99', όμως η Ζανκτ Πάουλι έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης, χάρις στο... buzzer beater τέρμα του Μπουκχαλφά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης. 

Ο Σάσα Μπούρχερτ έπιασε την εκτέλεση του Κρίστοφ Ντάφερνερ, όμως στη συνέχεια ο Φλόριαν Κάστενμαϊερ έπιασε δύο συνεχόμενα πέναλτι. Ο Τζόλης κλήθηκε να εκτελέσει το τελευταίο της διαδικασίας και τα πήγε περίφημα, στέλνοντας τη Φορτούνα στα ημιτελικά του θεσμού. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παίκτες της Φορτούνα το γιόρτασαν με ελληνικό στυλ. Συγκεκριμένα ο Τζόλης «χόρεψε συρτάκι» στα αποδυτήρια της ομάδας του, ενώ δεν έλειψε να παρασύρει και τους συμπαίκτες του στο να χορέψουν.  

Δείτε το σχετικό βίντεο: