Η σύντροφος του Μπενζεμά γίνεται μουσουλμάνα και ακολουθεί τον Γάλλο στη Σαουδική Αραβία

Τζόρνταν Οζούνα

i

©itsjiordynn/instagram

Η σύντροφος του Μπενζεμά γίνεται μουσουλμάνα και ακολουθεί τον Γάλλο στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τσιακλής 10:12 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.06.2023

Η σύντροφος του Καρίμ Μπενζεμά, Τζόρνταν Οζούνα, αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα και να ακολουθήσει τον Γάλλο επιθετικό στη Σαουδική Αραβία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 14 χρόνια και πλέον θα αγωνίζεται τη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ. Μαζί του θα ταξιδέψει και η σύντροφος του Τζόρνταν Οζούνα, η οποία αποφάσισε να ασπαστεί το ισλάμ και να γίνει μουσουλμάνα.

Ο Μπενζεμά είχε δηλώσει πρόσφατα πως πάντα ήθελε να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία επειδή είναι μουσουλμάνος και αυτή είναι μια μουσουλμανική χώρα. Συγκεκριμένα ο Γάλλος επιθετικός είχε πει: «Λοιπόν, επειδή είμαι μουσουλμάνος και είναι μια μουσουλμανική χώρα. Πάντα ήθελα να ζήσω εκεί. Έχω πάει ήδη στη Σαουδική Αραβία και νιώθω καλά γι' αυτό.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι μια μουσουλμανική χώρα, είναι αγαπημένη και όμορφη. Όταν είχα μια συζήτηση με την οικογένειά μου ότι υπέγραφα με τη Σαουδική Αραβία, ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και εδώ είμαι. Για μένα είναι εκεί που θέλω να είμαι.

Η σύντροφος του, Τζορντάν Οζούνα, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη χώρα και θρησκεία αφού αποφάσισε να ασπαστεί το ισλάμ, να γίνει μουσουλμάνα και να ζήσει μαζί με τον αγαπημένο της στη Σαουδική Αραβία.

«Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό και έχοντας διαβάσει αρκετά πήρα την απόφαση να γίνω μουσουλμάνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τους ενδυματολογικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθώ και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Η τελετή έγινε στη Μαδρίτη και ήμουν πολύ συγκινημένη. Αισθάνομαι ότι θα είναι μια πανέμορφη περιπέτεια κι ανυπομονών να γνωρίσω πραγματικά τον πολιτισμό τους».

«Όταν γνώρισα τον Καρίμ δεν ήξερα ποιος ήταν. Είμαι Αμερικανίδα, δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο»! .Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Ο Καρίμ είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γελάμε τόσο πολύ μαζί... Όταν λέω ότι είναι ο καλύτερός μου φίλος, το εννοώ πραγματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Οζούνα.