Αποθέωση της UEFA για την Opap Arena

Opap Arena

i

© Intime

Αποθέωση της UEFA για την Opap Arena

Κώστας Τσίλης 12:25 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 12.02.2024

Η δήλωση της οργανωτικής επιτροπής της UEFA για το γήπεδο της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Europa Conference League.

Η UEFA αποθέωσε το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» καθώς ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2023-24. Θυμίζουμε ότι ο τελικός έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία με τα στελέχη της Ένωσης, αλλά και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας που διαθέτει.

Με πιστοποίηση της UEFA, η «Opap Arena» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:33 - 08.02.2024

Με πιστοποίηση της UEFA, η «Opap Arena» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια

Κλιμάκιο της UEFA κάνει την τελική επιθεώρηση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού και η πιστοποίηση του συστήματος παρακολούθησης συμπίπτει με μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία για την επιστροφή του κόσμου.

Η οργανωτική ομάδα της UEFA για τον τελικό του Europa Conference League 2024 προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ολοκληρώσαμε την τελική επιθεώρηση στην έδρα του τελικού του UEFA Europa Conference League για το 2024 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με το προσωπικό και τα στελέχη της ΑΕΚ και του σταδίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας που οδηγεί σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ευρωπαϊκό event, οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει. Επιπρόσθετα, αξίζει να γίνει ειδική μνεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει. Καθώς μπαίνουμε στην τελική αντίστροφη μέτρηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }